Kroupovo-zeleninové karbanátky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kroupy , zeleninu (jakákoliv je po ruce) a bramboru uvaříme. Rozmačkáme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sůl, česnek a koření podle chuti. Rukou tvoříme karbanátky, které obalíme v hladké mouce a smažíme na tuku. Zdobíme plátkem rajčete, cibulkou, ředkvičkou nebo okurkou. Podáváme s bramborem nebo na plátku chleba. Je to jídlo vhodně pro dělenou stravu a je vhodné i na cesty.
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Hladká mouka Koření Kroupy Sůl Tuk Zelenina

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: