Krém z Amasaké se švestkami a Ricottou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: MartinV

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Amasaké již připravíme se švestkami (nešetřit!), nebo švestky necháme přes noc ve vodě nabobtnat. Rozmixujeme všechny suroviny na hladkou pěnu. Ricottu můžeme nahradit vaničkovým tvarohem.
2
Varianta: - pro slavnostní příležitosti ozdobíme šlehačkou, kolečky banánu a kiwi, nebo kompotovanými mandarinkami.
3
Do pěny můžeme přidat kousek jemně sekaného zázvoru nebo špetku skořice.
4
Poznámka: základní postup přípravy Amasaké již je popsán.
Použité ingredience v tomto receptu: Amasaké Ricotta Šlehačka Sušené švestky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: