Hrnečkový perník - litý

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Radka Hudská

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do větší mísy dáme vše kromě ořechu a šlehačem spojíme. Vmícháme ořechy, vylijeme na plech vymaštěný a vysypaný a upečeme. Podle typu trouby 150-170 °C. Do surovin můžeme přidat trochu marmelády nebo med, rozinky...
2
Polevy: ořechy vevnitř - nahoru nic nebo čoko polevu. Vnitřek bez ničeho - citrónová poleva (vymačkaný citrón, smíchaný s moučkou, tak aby šel natírat) atd.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • vyzdus44
    vyzdus44 |

    20. 9. 2013 20:25

    ja tam pridal o pul hnrku vic mleka ,zasypal ovocem a za polosirova zalil pudinkem ! parada !

  • Nikijaho
    Nikijaho |

    2. 8. 2013 15:48

    ..jo akorát jsem dala tedy 3 vejce.

  • Nikijaho
    Nikijaho |

    2. 8. 2013 15:47

    Perník je opravdu chutný, přidala jsem čokofloky a dala méně oleje a trochu vody, perfektní! :-)

  • Bulit
    Bulit |

    8. 2. 2012 18:12

    zvedl jsem dávkování surovin o polovinu z každé, do středu perníku jsem dal malinovou marmeládu a na vrch citronovuo polevu. Chutná výborně doporučuji

  • HANKA
    HANKA |

    6. 9. 2011 15:20

    dělala jsem bez ořechů, přidala jsem mrkev a jablko a med místo poloviny hrnku cukru. Perník byl dobrý, ale rozsýpal se.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: