Gateau Au Chocolat

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 125
      g máslo
    • 125
      g hořká čokoláda
    • 170
      g cukr
    • 2
      ks vejce
    • 70
      g polohrubá mouka
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • 2
      lžíce mléko
    • vlašské ořechy nasekané, podle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Máslo a čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, přidáme cukr, žloutky a ušlehaný sníh s moukou a práškem do pečiva. Nalejeme do vymazané a vysypané dortové formy. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C 25 minut (ne déle, aby koláč nevyschl).Můžeme podávat se šlehačkou a jahodami.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.