Dýňový kompot s rumem II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: LenkaJ

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kostečky dýně namočíme asi na 24 hodin do vody s kyselinou citronovou, přidáme cukr a koření (1 celou skořici na 3 - 4 kila dýně), přivedeme k varu, povaříme do sklovata a plníme do sklenic (v každé by měl být tak jeden hřebíček), nahoru nalijeme rum - asi 3 lžičky a krátce zasterilujeme. Já zavařuji v mikrovlnce, takže stačí, když se začnou dělat bublinky - když plníme teplé, tak ušetříme čas i energii - ale pozor, v mikrovlnce pouze sklenice s omnia víčky, ne twist!!!
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Dýně Hnědý rum Hřebíček Kyselina citronová Skořice

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: