Autor:

Zelenina v pánvi

Střední
Ingredience
Brambory 500 g
Máslo 4 lžíce
Hovězí roštěná 500 g
Celer 150 g
Cuketa 200 g
Cibule 1 ks
Hořčičné semínko 2 lžíce
Rajčata 6 ks
Zakysaná smetana 150 g
Hořčice plnotučná 1 lžíce
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Petrželka  
Zelenina v pánvi

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Hovězí, Ze zeleniny

Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na špalíčky. Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce tuku a opékáme je cca 10 minut. Mezitím okrájíme a opereme celer a nasekáme ho na kostičky. Očištěnou cuketu rozkrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Zeleninu přidáme k bramborám, osolíme, opepříme a asi 5 minut podusíme. Na suché pánvi orestujeme hořčičná semínka a odložíme do mističky. Maso nařežeme na proužky. Na pánvi rozehřejeme zbytek tuku a za stálého obracení maso asi 3 minuty opékáme. Rajčata přepůlíme, zakysanou smetanu, hořčici a solamyl utřeme dohladka. Maso a rajčata přidáme do pánve k zelenině, vmícháme smetanovou hořčici a necháme přejít varem. Podáváme posypané orestovaným hořčičným semínkem a posekanou kadeřavou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 20 x
2+
4.32 20 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 20x)
Bábovka z křehkého těsta plněná vejci Vajíčka v osmi skvělých variacích Články z

Komentáře k receptu: Zelenina v pánvi

Komentáře

  1. TSp   20.10.2014 | 14:08 | reagovat | závadný

    Zeleninová pánev a třetí položka je půl kila masa... :-)

  2. Milky_rasta   05.02.2013 | 19:57 | reagovat | závadný

    Dost dobrý, udělal jsem to z kuřecích prsou ;) libovka

  3. Betty Blue   27.07.2012 | 12:28 | reagovat | závadný

    tak uvařeno, je to docela dobrý, akorát jsem tam místo hovězího dala krůtu :-) krásně to voníííí!

  4. Šoulin Klacek   03.11.2010 | 14:21 | reagovat | závadný

    No přece na talíři!!! :'(

  5. Bořivoj Klacek   03.11.2010 | 13:19 | reagovat | závadný

    Prosim vás já nevím jak se tento pokrm podává, jestli v pánvi nebo v hrnci. Předem děkuji za odpověď. O:-) ;-) :-D

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web