Autor:

Zelenina v pánvi

Střední
Ingredience
Brambory 500 g
Máslo 4 lžíce
Hovězí roštěná 500 g
Celer 150 g
Cuketa 200 g
Cibule 1 ks
Hořčičné semínko 2 lžíce
Rajčata 6 ks
Zakysaná smetana 150 g
Hořčice plnotučná 1 lžíce
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Petrželka  
Zelenina v pánvi

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Hovězí, Ze zeleniny

Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na špalíčky. Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce tuku a opékáme je cca 10 minut. Mezitím okrájíme a opereme celer a nasekáme ho na kostičky. Očištěnou cuketu rozkrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Zeleninu přidáme k bramborám, osolíme, opepříme a asi 5 minut podusíme. Na suché pánvi orestujeme hořčičná semínka a odložíme do mističky. Maso nařežeme na proužky. Na pánvi rozehřejeme zbytek tuku a za stálého obracení maso asi 3 minuty opékáme. Rajčata přepůlíme, zakysanou smetanu, hořčici a solamyl utřeme dohladka. Maso a rajčata přidáme do pánve k zelenině, vmícháme smetanovou hořčici a necháme přejít varem. Podáváme posypané orestovaným hořčičným semínkem a posekanou kadeřavou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 16 x
2+
4.44 16 5 1
Grilované hovězí špízky s petrželkovou omáčkou Co uvařit o víkendu na chatě? Články z

Komentáře k receptu: Zelenina v pánvi

Komentáře

  1. TSp   20.10.2014 | 14:08 | reagovat |

    Zeleninová pánev a třetí položka je půl kila masa... :-)

  2. Milky_rasta   05.02.2013 | 19:57 | reagovat |

    Dost dobrý, udělal jsem to z kuřecích prsou ;) libovka

  3. Betty Blue   27.07.2012 | 12:28 | reagovat |

    tak uvařeno, je to docela dobrý, akorát jsem tam místo hovězího dala krůtu :-) krásně to voníííí!

  4. Šoulin Klacek   03.11.2010 | 14:21 | reagovat |

    No přece na talíři!!! :'(

  5. Bořivoj Klacek   03.11.2010 | 13:19 | reagovat |

    Prosim vás já nevím jak se tento pokrm podává, jestli v pánvi nebo v hrnci. Předem děkuji za odpověď. O:-) ;-) :-D

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web