Autor:

Zdravý rocker

Střední
Ingredience
Těstoviny  
Olej  
Máslo  
Cibule 1 ks
Žampiony 5 ks
Kečup - jemný
1-2
2 dl
Houbový vývar 1/2 kostka
Zelené fazolky - sterilované 3 dl
Fazole 1 plechovka
Sterilovaný hrášek
Menší (obsahem poloviční oproti fazolím)
1 plechovka
Párky
Nožičky
2 ks
Sojová omáčka  
Chilli omáčka  
Zázvor - mletý  
Pepř mletý  
Majoránka  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Je zapotřebí velká pánev (průměr 28 cm). Cibuli rozčtvrtit a nakrájet na proužky, osmažit na oleji a másle do sklovata. Přidat na plátky nakrájené žampióny a řádně je osmažit, dokud nejsou vláčné. Přidat kečup a nechat chvíli prančit. Poté vsypat fazolky, fazole, hrách a na kolečka nakrájený párek, zalít vodou - nedávat jí zbytečně moc, pouze tak, aby se vše dalo dusit.

Do směsi vhodit půl kostky houbového bujónu, nastříkat sójovou omáčku (asi 1 a 1/2 polévkové lžíce, záleží na síle omáčky), chilli omáčku (stačí 1 lžíce), poprášit mletým zázvorem, přidat černý mletý pepř a majoránku. Osolit. Dusit pod pokličkou, dokud je zdrávo (asi čtvrt hoďky), občas promíchat. Během dušení uvařit těstoviny, nejlépe barevné kvůli estetičnosti krmě.

Až je vše hotovo, smíchat, promíchat. Lze podávat ihned nebo i studené, je možno sypati strouhaným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Polníčkový César klasik Zimní saláty Články z

Komentáře k receptu: Zdravý rocker

Komentáře

  1. Ivana Samcová   05.06.2010 | 11:16 | reagovat |

    Vynikající! Jsem moc ráda, že jsem tento recept objevila. Měla jsem plechovku hrášku s baby karotkami i ta je v tom moc dobrá. Kdyby to šlo, posílám jedniček víc. Velký dík za recept.

  2. Kateřina Dvořáková   01.08.2007 | 15:59 | reagovat |

    Vypadá to velmi zajímavě. Tak to dnes zkusím a uvidíme. Dám vědět

  3. Marťa z Bru   19.01.2007 | 12:26 | reagovat |

    Divím se, že nikdo nenapsal nějaký komentář. Já jsem si toto jídlo velice oblíbila a dělám ho často. je to vážně mňamka. Manžel nejdříve ohrnoval nos, ale jakmile ochutnal, začla si přidávat a pro mě zůstal skoro prázdný hrnec :o))). Pane Čevoro, musím vám to znovu pochválit!

  4. Marťa z Bru   10.08.2006 | 23:02 | reagovat |

    Je to výborné!!! Přidávám ještě pálivou papričku a nechám uležet do druhého dne. Hodnotím 1.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web