Autor:

Zdravý rocker

Střední
Ingredience
Těstoviny  
Olej  
Máslo  
Cibule 1 ks
Žampiony 5 ks
Kečup - jemný
1-2
2 dl
Houbový vývar 1/2 kostka
Zelené fazolky - sterilované 3 dl
Fazole 1 plechovka
Sterilovaný hrášek
Menší (obsahem poloviční oproti fazolím)
1 plechovka
Párky
Nožičky
2 ks
Sojová omáčka  
Chilli omáčka  
Zázvor - mletý  
Pepř mletý  
Majoránka  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Je zapotřebí velká pánev (průměr 28 cm). Cibuli rozčtvrtit a nakrájet na proužky, osmažit na oleji a másle do sklovata. Přidat na plátky nakrájené žampióny a řádně je osmažit, dokud nejsou vláčné. Přidat kečup a nechat chvíli prančit. Poté vsypat fazolky, fazole, hrách a na kolečka nakrájený párek, zalít vodou - nedávat jí zbytečně moc, pouze tak, aby se vše dalo dusit.

Do směsi vhodit půl kostky houbového bujónu, nastříkat sójovou omáčku (asi 1 a 1/2 polévkové lžíce, záleží na síle omáčky), chilli omáčku (stačí 1 lžíce), poprášit mletým zázvorem, přidat černý mletý pepř a majoránku. Osolit. Dusit pod pokličkou, dokud je zdrávo (asi čtvrt hoďky), občas promíchat. Během dušení uvařit těstoviny, nejlépe barevné kvůli estetičnosti krmě.

Až je vše hotovo, smíchat, promíchat. Lze podávat ihned nebo i studené, je možno sypati strouhaným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Zdravý rocker

Komentáře

  1. Ivana Samcová   05.06.2010 | 11:16 | reagovat |

    Vynikající! Jsem moc ráda, že jsem tento recept objevila. Měla jsem plechovku hrášku s baby karotkami i ta je v tom moc dobrá. Kdyby to šlo, posílám jedniček víc. Velký dík za recept.

  2. Kateřina Dvořáková   01.08.2007 | 15:59 | reagovat |

    Vypadá to velmi zajímavě. Tak to dnes zkusím a uvidíme. Dám vědět

  3. Marťa z Bru   19.01.2007 | 12:26 | reagovat |

    Divím se, že nikdo nenapsal nějaký komentář. Já jsem si toto jídlo velice oblíbila a dělám ho často. je to vážně mňamka. Manžel nejdříve ohrnoval nos, ale jakmile ochutnal, začla si přidávat a pro mě zůstal skoro prázdný hrnec :o))). Pane Čevoro, musím vám to znovu pochválit!

  4. Marťa z Bru   10.08.2006 | 23:02 | reagovat |

    Je to výborné!!! Přidávám ještě pálivou papričku a nechám uležet do druhého dne. Hodnotím 1.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web