Kebab

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg mleté maso
    • 1
      cibule
    • česnek
    • 2
      feferonka
    • petržel
    • sůl
    • pepř mletý
    • 4
      ks veka
    • 1
      lžíce tabasco
    • 1
      lžíce pálivá paprika
    • 2
      lžíce worcestrová omáčka
    • slunečnicový olej
    • 0,5
      lžíce chilli

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli, česnek, feferonky, petržel nasekáme, přidáme do masa s ostatními surovinami, zamícháme, namočíme veku. Přidáme do masa, zamícháme.
2
Tvoříme menší placičky, které upečeme dozlatova.
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • MC.BERUSHKA
    MC.BERUSHKA |

    21. 7. 2011 22:04

    Originální kebab se dělá ze skopového masa, akorát se to neuchytilo v České republice, jelikož moc lidí skopové nerado - obzvlášť mladá generace. Nejoblíbenější u nás je kebab z vepřového nebo hovězého masa :-)

  • Ferda
    Ferda |

    11. 2. 2011 18:01

    Z Tvé reakce je vidět, že Ti matka příroda příliš inteligence nenadělila. Nu což, možná zase přidala třeba někomu jinému ve Tvé rodině ... Jediné cos svou hrubou reakcí ostatním dokázal je to, že jsi hulvát. Co se receptu zde uvedeného týče, tak bohužel nestojí za mnoho. Mám hodně rád silně kořeněná jídla (mexiko, thaj nebo maďarsko), ale "cpát" do receptu současně feferonku, pepř, tabasco, pálivou papriku a chilli koření v množství 3 1/2 lžíce na 1/2 kila masa je zvěrstvo, které má do kebabu hoooodně daleko. Přijde mi, že se spíš jedná o pečenou papriku s nahodilou příměsí masa. Každopádně bych chtěl vidět toho blázna, který by tenhle jed byť jen okusil ... Jako recept je to paskvil.

  • franta koceb
    franta koceb |

    21. 12. 2007 13:30

    Pripada mi ze tady neni nikdo normalni clovek se snazi sem dat nejaky dobry recept pro radost a vy tady resite takovy picoviny jako jak co ma spravne vypadat a z ceho to ma byt je kazdyho vec cemu da jaky nazev i kdyby napsali ze se kebab dela z hovna tak je vam do toho hovno kazdy si muze psat co chce se zamyslete ubozaci trapny mam ted akorat skazenej den retardi!!!!!!A pritom o tom vite prd sem pisete jak co ma byt ale pritom to neni pravda jste celkem vtipny!!!!

  • luckymili
    luckymili |

    5. 5. 2006 06:43

    Je pravda, že originál kebab je marinované, na kostky nakrájené skopové, ale tento název se uchytil na celém světě a teď se kebaby dělají úplně ze všech druhů masa, mlétého, ryby a dokonce i ovoce a zeleniny.

  • robert
    robert |

    4. 5. 2006 18:15

    kebab se dela original z barena

  • Michaela Binderova
    Michaela Binderova |

    4. 11. 2005 09:03

    Zkusim to a uvidim.....:)

  • Ala
    Ala |

    26. 4. 2005 13:07

    já jedla kebab v Řecku, byl z mletého masa a byl vynikající.

  • Dědek
    Dědek |

    18. 1. 2005 14:49

    Zmletého je pro starší až přestárlé, když chybí zuby ocení mleté maso.

  • Lucie Szabó
    Lucie Szabó |

    18. 1. 2005 13:58

    Proč myslíš? Já ho mám napsaný taky z mletého! Asi je víc druhů.

  • . .
    . . |

    2. 10. 2004 15:50

    Kebab se nedelá z mletého masa!