Autor:

Vepřová játra na celeru

Střední
Ingredience
Vepřová játra
játra
400 g
Cibule 1 ks
Rostlinný olej 1 lžíce
Česnek 1 stroužek
Celer
čerstvý
100 g
Žampiony 150 g
Kečup - jemný 2 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Sůl  špetka
Pepř mletý  špetka
Voda
na podlití
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Játra pokrájíme na nudličky a obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji osmahneme na tenká kolečka pokrájenou cibuli s utřeným česnekem, přidáme játra a ze všech stran je zprudka orestujeme. Vmícháme kečup, na plátky pokrájené žampiony a na malé kostičky nakrájený celer. Podlijeme vodou a pod poklicí dusíme do měkka.
Hotová játra osolíme, opepříme a podáváme s rýží nebo chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Zeleninové chow mein Asijská klasika: Míchej & smaž Články z

Komentáře k receptu: Vepřová játra na celeru

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje! Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje!
Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění! Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění!
Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy? Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web