Autor:

Vepřová játra na celeru

Střední
Ingredience
Vepřová játra
játra
400 g
Cibule 1 ks
Rostlinný olej 1 lžíce
Česnek 1 stroužek
Celer
čerstvý
100 g
Žampiony 150 g
Kečup - jemný 2 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Sůl  špetka
Pepř mletý  špetka
Voda
na podlití
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Játra pokrájíme na nudličky a obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji osmahneme na tenká kolečka pokrájenou cibuli s utřeným česnekem, přidáme játra a ze všech stran je zprudka orestujeme. Vmícháme kečup, na plátky pokrájené žampiony a na malé kostičky nakrájený celer. Podlijeme vodou a pod poklicí dusíme do měkka.
Hotová játra osolíme, opepříme a podáváme s rýží nebo chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3 (hodnoceno 1x)
Kuřecí cassoulet s fazolemi a klobásou Menu pro přátele Články z

Komentáře k receptu: Vepřová játra na celeru

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web