Autor:

Švestkové bonbonky

Střední
Ingredience
Listové těsto 4 plátek
Marcipánová hmota 60 g
Švestky
velké
8 ks
Moučkový cukr
na posypání
 
Švestkové bonbonky

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky

Z marcipánu vytvoříme 8 kuliček. Švestky omyjeme, nakrojíme a vyloupneme pecky. Místo pecek vložíme dovnitř marcipánové kuličky. Troubu rozpálíme na 220 °C. Plátky těsta rozkrojíme na dva stejně velké kusy. Na každý položíme po jedné plněné švestce a okraje potřeme chladnou vodou. Těsto zabalíme a okraje stočíme jako bonbonky. Plech opláchneme vodou, ale neotíráme. Položíme na něj připravené bonbonky a v troubě pečeme asi 15 minut dozlatova. Hotové posypeme cukrem a podáváme jako dezet s čerstvým ovocem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Kantonská rýže s kachními prsíčky Ochutnejte Čínu doma Články z

Komentáře k receptu: Švestkové bonbonky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web