Autor:

Švestkové bonbonky

Střední
Ingredience
Listové těsto 4 plátek
Marcipánová hmota 60 g
Švestky
velké
8 ks
Moučkový cukr
na posypání
 
Švestkové bonbonky

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky

Z marcipánu vytvoříme 8 kuliček. Švestky omyjeme, nakrojíme a vyloupneme pecky. Místo pecek vložíme dovnitř marcipánové kuličky. Troubu rozpálíme na 220 °C. Plátky těsta rozkrojíme na dva stejně velké kusy. Na každý položíme po jedné plněné švestce a okraje potřeme chladnou vodou. Těsto zabalíme a okraje stočíme jako bonbonky. Plech opláchneme vodou, ale neotíráme. Položíme na něj připravené bonbonky a v troubě pečeme asi 15 minut dozlatova. Hotové posypeme cukrem a podáváme jako dezet s čerstvým ovocem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Odpalovaná vajíčka s krémem 4 skvělé dezerty ke kávě Články z

Komentáře k receptu: Švestkové bonbonky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web