Studentské kari

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g točený salám oloupaného a nakrájeného na kostičky o hraně asi 1 cm
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 4
      ks cibule 3-4,na plátky
    • 2
      stroužek česnek 1-2,na plátky
    • kari
    • feferonka nebo práškové chilli
    • sterilovaná zelenina mrkve s hráškem
    • kečup - jemný
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V hluboké pánvi nebo papiňáku rozehřejeme olej a na něm necháme zezlátnout cibuli - raději déle, ať změkne. Přidáme česnek, kari a chilli koření, rozmícháme a vložíme nakrájený salám. Dobře opečeme, když se začne přichytávat, přidáme mrkev s hráškem včetně nálevu, feferonku a dusíme doměkka (lze urychlit v papiňáku). Dochutíme pepřem a kečupem, ev. sójovou omáčkou a podáváme s vařenou rýží.
Zařazení: Maso Uzené

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.