Autor:

Špagety Budvar

Střední
Ingredience
Vepřová plec 600 g
Tuk  
Cibule 2 ks
Rajský protlak  
Sůl  
Pepř mletý  
Majoránka  
Pivo 1/4 l
Hladká mouka
Na zahuštění
 
Sýr
Na posypání
 
Nákládané žampiony 1 plechovka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na cibulce osmažené „do zlatova“ prudce orestujeme maso pokrájené na kostky, osolíme a po vypražení uvolněné vody zalijeme protlakem (je dobré ho říznout kečupem - 1:1) a přidáme žampiony. Necháme osmahnout a zalijeme pivem. Dusíme zakryté na malém plamenu a podléváme vodou.

Po změknutí masa zahustíme moukou rozmíchanou s vodou a přidáme majoránku podle chuti (už nevaříme - majoránka by zhořkla). Uvařené špagety posypeme sýrem a přelijeme omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Špagety Budvar

Komentáře

  1. Anonym   10.03.2006 | 19:58 | reagovat |

    Mě to pivo zase ladilo určitě bych ho nevypouštěla z tohoto originálního receptu.Zajímalo by mě kolik let je autorovi.

  2. Arina   10.05.2005 | 11:11 | reagovat |

    Pane Vácho, vyzkoušela jsem. Recept jsem dodržela až na to, že jsem tam přidala trochu mleté papriky. Není to špatné, ale vadí mi kombinace piva a těstovin. To podle mě neladí. Příště udělám raději s pořádným knedlíkem a posypu to nakrájenou cibulkou. Jinak OK. Zdravím

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web