Autor:

Smažená rýže

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Rýže 3 balíček
Vejce 2 ks
Sojová omáčka 2 lžíce
Mražená zelenina  
Kukuřice  
Sůl  
Olej  
Smažená rýže

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Přílohy, Z rýže, Rýže

Uvaříme rýži do poloměkka. Na pánvi wok rozpálíme olej a přidáme rýži. Přelijte sojovou omáčkou a smažte chvilku za stálého míchání. Přidejte rozšlehaná vejce a chvíli míchejte. Pak přidejte zeleninu a nechte ji řádně prohřát. Podávejte jako přílohu, ale rozhodně neodoláte ji jíst samotnou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 8 x
2+
4.37 8 5 1
Obložené chleby Obložené chleby - vyzkoušejte nové kombinace! Články z

Komentáře k receptu: Smažená rýže

Komentáře

  1. alena   10.06.2015 | 13:41 | reagovat |

    proč se mi to vždycky přilepí ,nějaká rada??? O:-)

  2. Denisa   22.05.2014 | 10:44 | reagovat |

    Mmmm koukám rychlí recept takže to skusím uvařit také pro mně a mého přítele to bohatě stačit bude :) dam tam vajíčko trošku papriky a zeleninku :)

    1. iiggii   09.03.2015 | 7:35 | reagovat |

      A až to budeš mít hotový vezmi si do ruky český jazyk pro 5. ročník .

      1. Verča   21.04.2015 | 19:07 | reagovat |

        A Ty češtinu pro 9. ročník- interpunkce Ti evidentně taky nic neříká ;)

        1. Viki   02.01.2016 | 13:56 | reagovat |

          Tobě taky ne. Je rozdíl mezi - (spojovník) a – (pomlčka). :-$

      2. kocour   16.02.2016 | 18:14 | reagovat |

        :-D :-D :-D :-D

  3. Kačka   21.02.2014 | 15:59 | reagovat |

    Super recept, moc děkuji :) Přidala jsem k rýži ještě trošku bazalky a byla opravdu moc dobrá :)

  4. Renata   14.02.2014 | 20:07 | reagovat |

    dekuji za vyborny recept! Je to jednoduche rychle a prakticky jsem nenaspinila skoro zadne nadobi takze i usporne ;-) take jsem jak uz tady nekdo uvedl vylepsila vejce o spetku cervene papriky a cesnek a moc jsem si posmakla :-)

  5. The_ressa   15.01.2013 | 16:45 | reagovat |

    Co jste použili za rýži? Já loupanou dlouhozrnnou a po osmažení byl vnitřek rýže trošku tvrdší a zvenku rozvařený? Jinak moc dobrý.

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web