Autor:

Skořicová dobrůtka

Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 200 g
Cukr krupice 200 g
Rostlinný olej 1 dl
Voda 1 dl
Moučkový cukr 1 ks
Vanilkový cukr 1 ks
Skořicový cukr 1 ks
Vejce 4 ks
Zakysaná smetana 3 ks
Puding
(Čokoládový)
2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Žloutky, cukr a olej utřeme, přidáme mouku, vodu, prášek do pečiva, vanilkový cukr a nakonec snih ze 4 vajec. Uvaříme 2 pudinky (nesladíme) a nalijeme na syrové těsto na plech a dáme péct. Na jestě horký koláč nalijeme 3 smetany a posypeme skořicovým cukrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Těstovinová rýže s krevetami Originální italské večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Skořicová dobrůtka

Komentáře

  1. Anonym   07.04.2005 | 15:12 | reagovat |

    Jiná verze "slavnostní buchty ", která je "x" zmiňovaná na těchto stránkách. Jana

  2. Anonym   05.04.2005 | 16:52 | reagovat |

    Ráda bych věděla, jak dlouho a při jaké teplotě se ten koláč s pudinkem peče.

  3. Táňa   05.04.2005 | 16:08 | reagovat |

    Velká dobrota. Moc jsme si pochutnali.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web