Autor:

Skořicová dobrůtka

Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 200 g
Cukr krupice 200 g
Rostlinný olej 1 dl
Voda 1 dl
Moučkový cukr 1 ks
Vanilkový cukr 1 ks
Skořicový cukr 1 ks
Vejce 4 ks
Zakysaná smetana 3 ks
Puding
(Čokoládový)
2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Žloutky, cukr a olej utřeme, přidáme mouku, vodu, prášek do pečiva, vanilkový cukr a nakonec snih ze 4 vajec. Uvaříme 2 pudinky (nesladíme) a nalijeme na syrové těsto na plech a dáme péct. Na jestě horký koláč nalijeme 3 smetany a posypeme skořicovým cukrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Salsa s artyčoky, čedarový dip a salsa z pečených rajčat Originální párty chuťovky Články z

Komentáře k receptu: Skořicová dobrůtka

Komentáře

  1. Anonym   07.04.2005 | 15:12 | reagovat |

    Jiná verze "slavnostní buchty ", která je "x" zmiňovaná na těchto stránkách. Jana

  2. Anonym   05.04.2005 | 16:52 | reagovat |

    Ráda bych věděla, jak dlouho a při jaké teplotě se ten koláč s pudinkem peče.

  3. Táňa   05.04.2005 | 16:08 | reagovat |

    Velká dobrota. Moc jsme si pochutnali.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web