Autor:

Skořicová dobrůtka

Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 200 g
Cukr krupice 200 g
Rostlinný olej 1 dl
Voda 1 dl
Moučkový cukr 1 ks
Vanilkový cukr 1 ks
Skořicový cukr 1 ks
Vejce 4 ks
Zakysaná smetana 3 ks
Puding
(Čokoládový)
2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Žloutky, cukr a olej utřeme, přidáme mouku, vodu, prášek do pečiva, vanilkový cukr a nakonec snih ze 4 vajec. Uvaříme 2 pudinky (nesladíme) a nalijeme na syrové těsto na plech a dáme péct. Na jestě horký koláč nalijeme 3 smetany a posypeme skořicovým cukrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Skořicová dobrůtka

Komentáře

  1. Anonym   07.04.2005 | 15:12 | reagovat | závadný

    Jiná verze "slavnostní buchty ", která je "x" zmiňovaná na těchto stránkách. Jana

  2. Anonym   05.04.2005 | 16:52 | reagovat | závadný

    Ráda bych věděla, jak dlouho a při jaké teplotě se ten koláč s pudinkem peče.

  3. Táňa   05.04.2005 | 16:08 | reagovat | závadný

    Velká dobrota. Moc jsme si pochutnali.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web