Autor:

Skořicová buchta

30 minut PT0H30M
Obtížné
Porce: 15
Ingredience
Vejce 2 ks
Cukr 200 g
Mouka
podle hustosti
300 g
Mléko 1 hrnek
Máslo 1,4 hrnek
Skořicový cukr 2 ks
Čokoláda 2 ks
Čokoládové zdobení 1 ks
Skořicová buchta

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky, Dorty, Buchty

Vejce a cukr smícháme a mícháme tak dlouho, dokud se v těstě nezačnou tvořit bubliny. Postupně přidámme trochu mouky, trochu mléko a trochu másla, smícháme a opakujeme tak dlouho, dokud nám nedojdou ingrediecnce. Nakonec přidáme skořicivé cukry. Mícháme tak dlouho, až se v těstě začnou dělat bubliny, dáme do formy, kterou jsme si předeme vymazali.
Pečeme v troubě na 120 stupňů do křupava.
Až buchta vychladne, potřeme a posypeme. Podáváme po 2 hodinách.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Skořicová buchta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web