Autor:

Sachrův dort II.

Střední
Ingredience
Hořká čokoláda 200 g
Vejce 5 ks
Cukr krystal 250 g
Instantní káva 2 lžička
Mleté mandle 150 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dorty

Žloutky vymícháme s cukrem do pěny. Kávu rozpustíme ve 2 lžících vody. K vymíchaným žloutkům přidáme mandle, kávu, rozpuštěnou čokoládu a vyšlehaný sníh z bílků. Těsto vlejeme do vymazané a vysypané dortové formy a dáme péct do vyhřáté trouby.

Pečeme 30 minut při teplotě 130 °C, potom vrch dortu zakryjeme alobalem a pečeme dalších 20 minut. Po vychladnutí polejeme čokoládovou polevou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Tvarohový a makový závin Ty nejlepší záviny. Sladké i slané. Články z

Komentáře k receptu: Sachrův dort II.

Komentáře

  1. veronika   17.05.2011 | 11:09 | reagovat |

    krasne veci ale neni tam fotka ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web