Autor:

Sachrův dort II.

Střední
Ingredience
Hořká čokoláda 200 g
Vejce 5 ks
Cukr krystal 250 g
Instantní káva 2 lžička
Mleté mandle 150 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dorty

Žloutky vymícháme s cukrem do pěny. Kávu rozpustíme ve 2 lžících vody. K vymíchaným žloutkům přidáme mandle, kávu, rozpuštěnou čokoládu a vyšlehaný sníh z bílků. Těsto vlejeme do vymazané a vysypané dortové formy a dáme péct do vyhřáté trouby.

Pečeme 30 minut při teplotě 130 °C, potom vrch dortu zakryjeme alobalem a pečeme dalších 20 minut. Po vychladnutí polejeme čokoládovou polevou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Beránek naslano i nasladko Články z

Komentáře k receptu: Sachrův dort II.

Komentáře

  1. veronika   17.05.2011 | 11:09 | reagovat |

    krasne veci ale neni tam fotka ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web