Autor:

Rybí filé jako "prsty"

Snadné
Ingredience
Rybí file
nebo treska
700 g
Vejce 2 ks
Hladká mouka 3 lžíce
Petrželka
sekaná
1 lžíce
Toastový chléb
bílý
200 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Nejdříve toastový chléb rozmixujeme na jemnou strouhanku a smícháme s bylinkami, solí a pepřem. Rybí filé nakrájíme na „prsty“ a postupně obalujeme v hladké mouce, vajíčku a v ochucené strouhance. Obalené kousky dáme odpočinout na půl hodiny do lednice a pak smažíme v rozpáleném oleji postupně 3-4 minuty dozlatova.

Podáváme s bramborem nebo hranolky a s tatarskou omáčkou a oblohou z rajčat, paprik a okurky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Krůtí roláda s kapiemi a houbami Masová roláda 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: Rybí filé jako "prsty"

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web