Autor:

Rybí filé jako "prsty"

Snadné
Ingredience
Rybí file
nebo treska
700 g
Vejce 2 ks
Hladká mouka 3 lžíce
Petrželka
sekaná
1 lžíce
Toastový chléb
bílý
200 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Nejdříve toastový chléb rozmixujeme na jemnou strouhanku a smícháme s bylinkami, solí a pepřem. Rybí filé nakrájíme na „prsty“ a postupně obalujeme v hladké mouce, vajíčku a v ochucené strouhance. Obalené kousky dáme odpočinout na půl hodiny do lednice a pak smažíme v rozpáleném oleji postupně 3-4 minuty dozlatova.

Podáváme s bramborem nebo hranolky a s tatarskou omáčkou a oblohou z rajčat, paprik a okurky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vepřová panenka s houbami a jablky Večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Rybí filé jako "prsty"

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity! Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity!
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web