Rybí filé jako "prsty"

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 700
      g rybí file nebo treska
    • 2
      ks vejce
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžíce petrželka sekaná
    • 200
      g toastový chléb bílý
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejdříve toastový chléb rozmixujeme na jemnou strouhanku a smícháme s bylinkami, solí a pepřem. Rybí filé nakrájíme na "prsty" a postupně obalujeme v hladké mouce, vajíčku a v ochucené strouhance. Obalené kousky dáme odpočinout na půl hodiny do lednice a pak smažíme v rozpáleném oleji postupně 3-4 minuty dozlatova.
2
Podáváme s bramborem nebo hranolky a s tatarskou omáčkou a oblohou z rajčat, paprik a okurky.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.