Autor:

Hamburské rybí prsty

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Brambory 500 g
Rostlinný olej 4 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Nakládané okurky 100 g
Máslo 2 lžíce
Hladká mouka 30 g
Zeleninový vývar 250 ml
Smetana ke šlehání 125 ml
Pikantní hořčice 2 lžíce
Lák z okurek 2 lžíce
Snítka kopru
Rybí prsty  
Hamburské rybí prsty

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Oloupané brambory nařežeme na plátky a osušíme v utěrce. Na dvou lžících oleje je za stálého obracení asi 12 minut opékáme. Poté je osolíme a opepříme. Na zbylém rozehřátém oleji smažíme rybí prsty asi 5-8 minut.

Na másle osmahneme mouku, zalijeme vývarem a smetanou a za stálého míchání krátce povaříme. Ochutíme solí, pepřem, hořčicí a nálevem z okurek. Na talíři k rybím prstům přidáme brambory, na kostičky nakrájené okurky, přelijeme omáčkou a posypeme koprem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Polníčkový César klasik Zimní saláty Články z

Komentáře k receptu: Hamburské rybí prsty

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl! Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web