Autor:

Hamburské rybí prsty

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Brambory 500 g
Rostlinný olej 4 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Nakládané okurky 100 g
Máslo 2 lžíce
Hladká mouka 30 g
Zeleninový vývar 250 ml
Smetana ke šlehání 125 ml
Pikantní hořčice 2 lžíce
Lák z okurek 2 lžíce
Snítka kopru
Rybí prsty  
Hamburské rybí prsty

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Oloupané brambory nařežeme na plátky a osušíme v utěrce. Na dvou lžících oleje je za stálého obracení asi 12 minut opékáme. Poté je osolíme a opepříme. Na zbylém rozehřátém oleji smažíme rybí prsty asi 5-8 minut.

Na másle osmahneme mouku, zalijeme vývarem a smetanou a za stálého míchání krátce povaříme. Ochutíme solí, pepřem, hořčicí a nálevem z okurek. Na talíři k rybím prstům přidáme brambory, na kostičky nakrájené okurky, přelijeme omáčkou a posypeme koprem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Hamburské rybí prsty

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit! Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit!
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web