Autor:

Ryba naostro na kapustovém pyré

50 minut PT0H50M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Kapusta 300 g
Brambory 700 g
Smetana ke šlehání 100 g
Mléko 6 lžíce
Zelená chilli paprička 200 g
Cibule 150 g
Petrželka 1 svazek
Mořská ryba
bělomasá
600 g
Hladká mouka 2 lžíce
Olivový olej 3 lžíce
Sůl
na dochucení
 
Pepř mletý
na dochucení
 
Ryba naostro na kapustovém pyré

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Kapustu nakrájejte na nudličky, propláchněte a vytřepejte z ní vodu. Oloupané brambory nakrájejte na kostičky a s kapustou je povařte asi 10 minut v osolené vodě. Vodu sceďte a zeleninu trochu rozmačkejte se smetanou a mlékem, osolte a opepřete.
Chilli papričky zbavte semínek a nakrájejte je na kolečka, oloupanou cibuli rovněž. Propláchnutou petrželku osušte a nasekejte.
Rybu omyjte, osušte, osolte a opepřete. Poprašte moukou. V pánvi rozehřejte lžíci oleje, osmažte na něm chilli papričky a cibuli, vmíchejte petrželku, osolte a opepřete. Vyjměte, v pánvi rozehřejte ještě zbylý olej a rybu osmažte z obou stran dokřupava.
Podávejte s kapustovým pyré a osmaženou cibulkou s chilli papričkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečené krůtí prso na perlovém kuskusu Září ve vaší kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Ryba naostro na kapustovém pyré

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web