Autor:

Ryba na estragonu z Provence

40 minut PT0H40M
Střední
Porce: 4
Na omáčku
Ryba  
Máslo 1 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Rybí vývar 250 ml
Estragon 5 snítka
Petrželka 5 snítka
Bobkový list 1 ks
Ryba na estragonu z Provence

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na omáčku rozehřejte máslo v kastrůlku, poprašte moukou, osolte, opepřete, po 2 minutách zašlehejte vývar, přidejte bylinky a koření a za občasného promíchávání vařte asi 20 minut, až vznikne hustá hladká omáčka. Pak ji přeceďte přes sítko, vmíchejte nasekaný estragon a nechte 1 minutu na mírném plameni táhnout. Rybu poprašte moukou se solí a pepřem, osmažte na směsi másla a oleje, 2–3 minuty z každé strany. Na talíř vlijte vždy trochu omáčky, položte osmaženou rybu a doplňte estragonem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Ryba na estragonu z Provence

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web