Autor:

Ryba na estragonu z Provence

40 minut PT0H40M
Střední
Porce: 4
Na omáčku
Ryba  
Máslo 1 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Rybí vývar 250 ml
Estragon 5 snítka
Petrželka 5 snítka
Bobkový list 1 ks
Ryba na estragonu z Provence

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na omáčku rozehřejte máslo v kastrůlku, poprašte moukou, osolte, opepřete, po 2 minutách zašlehejte vývar, přidejte bylinky a koření a za občasného promíchávání vařte asi 20 minut, až vznikne hustá hladká omáčka. Pak ji přeceďte přes sítko, vmíchejte nasekaný estragon a nechte 1 minutu na mírném plameni táhnout. Rybu poprašte moukou se solí a pepřem, osmažte na směsi másla a oleje, 2–3 minuty z každé strany. Na talíř vlijte vždy trochu omáčky, položte osmaženou rybu a doplňte estragonem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Ryba na estragonu z Provence

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web