Ryba na fenyklu a grapefruitu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
10 minut
4
porce
neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks fenykl
    • 4
      ks ryba 4 filátka bělomasé ryby
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      ks červená cibule
    • 1
      ks grapefruit jen filátka bez membrány
    • koriandr
    • limetková kůra
    • limetková šťáva
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fenykl naloupejte na velmi jemné plátky a vložte do ledové vody. Rybu opepřete, potřete olivovým olejem a zprudka ogrilujte.
2
Zakryjte a nechte chvíli odpočívat.
3
Sceďte fenykl, promíchejte s cibulí, grapefruitem, koriandrem, šťávou a kůrou z limety a olivovým olejem. Salát osolte a opepřete, rozdělte na talíře a navrch položte plátek grilované ryby. Ozdobte limetou a podávejte.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • M_I_A_13
    M_I_A_13 |

    14. 11. 2010 23:29

    Recept jsem pripravovala z tresky a vyborne, doma to sklidilo uspech:)akorat jsem pridala jeste brambory