Autor:

Roštěnky pod sněhem

Snadné
Ingredience
Hovězí roštěná 4 plátek
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1/2 lžička
Hladká mouka 1 lžíce
Cibule
větší
1 ks
Rostlinný olej 4 lžíce
Bílek 2 ks
Eidam sýr 60 g
Roštěnky pod sněhem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Roštěnky naklepeme a po okrajích nařízneme. Osolíme, opepříme a jemně poprášíme moukou. Cibuli nakrájíme na kostičky a zpěníme ji na rozehřátém oleji. Přidáme maso a potřeme je sněhem ušlehaným z bílků a posypeme nastrouhaným sýrem. Zapečeme v troubě a podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2
4 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 3x)
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Roštěnky pod sněhem

Komentáře

  1. Olga .   15.12.2008 | 19:43 | reagovat | závadný

    Řekl bych, že chybička se vloudila a asi vypadla věta o tepelné úpravě roštěnek; nebo se opravdu sněhem potírá syrové maso :-?

  2. Zuzana Bugárová   08.04.2005 | 12:18 | reagovat | závadný

    Nedavno som robila nieco podobne, ale na opecene maso sa dal sneh, do neho sa urobi jamka, da sa zltok a zasype sa to syrom postruhanym a da sa t piest na vymasteny plech - olejom.Je to skvele

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web