Autor:

Roštěnky pod sněhem

Snadné
Ingredience
Hovězí roštěná 4 plátek
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1/2 lžička
Hladká mouka 1 lžíce
Cibule
větší
1 ks
Rostlinný olej 4 lžíce
Bílek 2 ks
Eidam sýr 60 g
Roštěnky pod sněhem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Roštěnky naklepeme a po okrajích nařízneme. Osolíme, opepříme a jemně poprášíme moukou. Cibuli nakrájíme na kostičky a zpěníme ji na rozehřátém oleji. Přidáme maso a potřeme je sněhem ušlehaným z bílků a posypeme nastrouhaným sýrem. Zapečeme v troubě a podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2
4 3 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Roštěnky pod sněhem

Komentáře

  1. Olga .   15.12.2008 | 19:43 | reagovat |

    Řekl bych, že chybička se vloudila a asi vypadla věta o tepelné úpravě roštěnek; nebo se opravdu sněhem potírá syrové maso :-?

  2. Zuzana Bugárová   08.04.2005 | 12:18 | reagovat |

    Nedavno som robila nieco podobne, ale na opecene maso sa dal sneh, do neho sa urobi jamka, da sa zltok a zasype sa to syrom postruhanym a da sa t piest na vymasteny plech - olejom.Je to skvele

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web