Roštěnky pod sněhem

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek hovězí roštěná
    • 1
      špetka sůl
    • 0,5
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      ks cibule větší
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      ks bílek
    • 60
      g eidam sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Roštěnky naklepeme a po okrajích nařízneme. Osolíme, opepříme a jemně poprášíme moukou. Cibuli nakrájíme na kostičky a zpěníme ji na rozehřátém oleji. Přidáme maso a potřeme je sněhem ušlehaným z bílků a posypeme nastrouhaným sýrem. Zapečeme v troubě a podáváme s brambory.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Olga .
    Olga . |

    15. 12. 2008 19:43

    Řekl bych, že chybička se vloudila a asi vypadla věta o tepelné úpravě roštěnek; nebo se opravdu sněhem potírá syrové maso :-?

  • Zuzana Bugárová
    Zuzana Bugárová |

    8. 4. 2005 12:18

    Nedavno som robila nieco podobne, ale na opecene maso sa dal sneh, do neho sa urobi jamka, da sa zltok a zasype sa to syrom postruhanym a da sa t piest na vymasteny plech - olejom.Je to skvele