Roštěnky na kmínu

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g roštěná
    • 50
      g slanina
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      ks cibule
    • 0,5
      kostka masox
    • 1
      lžíce citronová šťáva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme česnekem. Do rozehřátého tuku dáme nakrájenou slaninu a opékáme asi 2 minuty. Přidáme roštěnky, poprášíme moukou, přidáme cibuli a kmín, podlijeme asi 1/4 l vřelé vody s 1/2 kostkou masoxu a dusíme doměkka asi 40 minut. Maso vyjmeme a šťávu přecedíme. Dochutíme solí a citronovou šťávou.
2
Podáváme s bramborem a zeleninovou oblohou.
Zařazení: Maso Hovězí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anonymous
    Anonymous |

    8. 2. 2012 20:43

    Vyborne je to.

  • Tihlaříková
    Tihlaříková |

    29. 8. 2011 15:40

    Taky jsem zkoušela. dnes jsem to udělala rodině na oběd a chutnalo jim. :-P

  • buldrik
    buldrik |

    19. 7. 2011 21:29

    moc dobry :) jenom jsem byla opatrnejsi s masoxem a dala 1/4 kostky

  • Zuzka
    Zuzka |

    20. 6. 2011 10:29

    zkoušela jsem a bylo to moc dobré 8-)