Autor:

Ragú z dýně

120 minut PT0H120M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Dýně
(asi 2 kg)
1 ks
Kuřecí prsa 400 g
Brambory moučné 750 g
Jablka
(2-3)
2,5 ks
Jarní cibulka 1 svazek
Smetana ke šlehání 400 ml
Kari
na dochucení
 
Sůl
na dochucení
 
Pepř mletý
na dochucení
 
Ragú z dýně

Postup přípravy:

Troubu předehřejte na 180 °C.
Z dýně odřízněte vršek a vydlabejte měkkou střední část se semínky.
Naplňte masem, bramborami a jablky nakrájenými na drobné kostičky a cibulkou nakrájenou na kolečka. Zalijte okořeněnou smetanou, dýni postavte na plech, zakryjte „pokličkou“ a pečte asi 30 minut. Pak pokličku sejměte a pečte ještě 1 hodinu, obsah občas promíchejte.
Podávejte přímo v dýni a při nandavání na talíř vyškrabejte k ragú trochu dýňové dužniny.
Ideální přílohou jsou chlebové placky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Fazole, čočka a hrách jsou opravdový energetický zázrak. Nechybějí vám luštěniny? Články z

Komentáře k receptu: Ragú z dýně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web