Autor:

Buchta z jablečného pyré

50 minut PT0H50M
Snadné
těsto
Jablečné pyré
(nebo jablečná přesnídávka)
500 g
Vejce 1 ks
Cukr 100 g
Skořice  
Hrubá mouka
plus mínus -> podle hustoty pyré
200 g
Prášek do pečiva 1 ks
drobenka
Polohrubá mouka 80 g
Moučkový cukr 60 g
Vanilkový cukr 1 ks
Máslo 20 g
Buchta z jablečného pyré

Postup přípravy:

V menší misce smícháme všechny suroviny na drobenku.

V míse smícháme pyré s cukrem a skořicí. Přidáme vejce a prosejeme mouku s kypřícím práškem. Vše zamícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech (já používám strouhanku), případně na plech s pečícím papírem. Těsto na plechu posypeme připravenou drobenkou. Pečeme při 180°C, dokud není buchta zlatavá.

Doporučuji dát těsto na menší plech, protože buchta extrémně nevyběhne.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vaření na zahradě. Skvělé recepty na gril pro celou rodinu Články z

Komentáře k receptu: Buchta z jablečného pyré

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web