Autor:

Ragú z kuřecích jater

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Játra
kuřecí
400 g
Čerstvé žampiony 400 g
Šalotka 3 ks
Máslo 100 g
Červené víno 2,5 dl
Šlehačka 1,25 dl
Majoránka
3 snítky
 
Sůl  
Pepř mletý  
Ragú z kuřecích jater

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Kuřecí játra opláchneme studenou vodou, nakrájíme na malé kousky a necháme okapat. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Šalotky nasekáme najemno. Na pánvi rozehřejeme polovinu másla a játra krátce opečeme, vyjmeme je z pánve a udržujeme teplé.

Na zbylém másle osmahneme šalotku a žampiony. Zalijeme červeným vínem a šlehačkou, omáčku povaříme. Přidáme drobně nasekanou majoránku. Dochutíme solí a pepřem. Přidáme játra, omáčku krátce prohřejeme, již nevaříme.

Podáváme v kornoutcích z listového těsta nebo z čerstvým pečivem a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
2+
4.25 6 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 6x)
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Ragú z kuřecích jater

Komentáře

  1. krtek   04.04.2013 | 13:47 | reagovat | závadný

    no bylo to mnammnam <3 <3 :-))

  2. Matuskova   27.02.2011 | 14:43 | reagovat | závadný

    Je to vynikající. Doporučuji

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web