Autor:

Pstruzi na červeném víně

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Pstruh
asi 250-300 g
2 ks
Žampiony 250 g
Cibule 1 ks
Máslo 50 g
Sůl  
Pepř mletý  
Červené víno 1/4 l
Citron  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Očištěné žampiony nakrájíme na tenké plátky a cibuli nakrájíme na drobno. V rozehřátém másle necháme cibuli zesklovatět, přidáme žampiony a společně podusíme asi 3 minuty. Tuto směs rozložíme do vymazaného pekáčku, poklademe ji připravenými pstruhy, osolíme, opepříme, přilijeme červené víno a v předehřáté troubě při střední teplotě pečeme asi 20 minut. Pstruhy se žampiony podáváme zdobené plátky citrónu a kousky másla.
Příloha: nové brambory a hlávkový salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Panenka plněná gorgonzolou Vepřové hodování Články z

Komentáře k receptu: Pstruzi na červeném víně

Komentáře

  1. jirka bartos   07.11.2008 | 9:26 | reagovat |

    vnitřek pstruha jsem popepřil česnekovým pepřem daj jsem k nemu 1 bobkový list a velice dobré už ta omáčka de jíst skoro sama :-)3 letému klukovi to ohromě chutnalo dávám za 1

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web