Autor:

Pstruzi na červeném víně

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Pstruh
asi 250-300 g
2 ks
Žampiony 250 g
Cibule 1 ks
Máslo 50 g
Sůl  
Pepř mletý  
Červené víno 1/4 l
Citron  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Očištěné žampiony nakrájíme na tenké plátky a cibuli nakrájíme na drobno. V rozehřátém másle necháme cibuli zesklovatět, přidáme žampiony a společně podusíme asi 3 minuty. Tuto směs rozložíme do vymazaného pekáčku, poklademe ji připravenými pstruhy, osolíme, opepříme, přilijeme červené víno a v předehřáté troubě při střední teplotě pečeme asi 20 minut. Pstruhy se žampiony podáváme zdobené plátky citrónu a kousky másla.
Příloha: nové brambory a hlávkový salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Pochoutka na víkend: Steaky s cibulovými prstýnky Články z

Komentáře k receptu: Pstruzi na červeném víně

Komentáře

  1. jirka bartos   07.11.2008 | 9:26 | reagovat | závadný

    vnitřek pstruha jsem popepřil česnekovým pepřem daj jsem k nemu 1 bobkový list a velice dobré už ta omáčka de jíst skoro sama :-)3 letému klukovi to ohromě chutnalo dávám za 1

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web