Autor:

Pruhované ovoce

10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Jablka
červená, žíhaná a zelená
 
Hrušky  
Nektarinky  
Meruňky  
Citron  
Pruhované ovoce

Postup přípravy:

Vyberte ovoce zhruba stejné velikosti – jablka různých barev, hrušky, nektarinky a meruňky. Ovoce nakrájejte na plátky přibližně o výšce 1 cm a ihned je lehce potřete šťávou z citronu, aby nezhnědly. Poté je vrstvěte tak, aby se střídaly jednotlivé barvy. Zdobte mátou, meduňkou a rybízem. Děti mohou odebírat jednotlivé plátky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2-
3.67 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2- (hodnoceno 3x)

Komentáře k receptu: Pruhované ovoce

Komentáře

  1. :)   28.07.2013 | 0:30 | reagovat | závadný

    Toto je tak složitý recept, že bylo nutné napsat postup, jinak bychom se zhroutili z toho, že nezvládneme toto extrémně těžké jídlo připravit. Nechcete někdo recept na špagety s kečupem? Jistě by jste je také nezvládli bez pracovního postupu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web