Autor:

Vařené mušle

Snadné
Ingredience
Slávky jedlé - Mejillones 1 kg
Olej 2 lžíce
Bobkový list 2 ks
Pepř mletý 1 lžička
Mletá paprika 1 lžička
Bílé víno 1 dl
Citron 1 ks
Česnek 5 stroužek
zálivka
Petrželka
hrst
 
Olej 2 lžíce
Ocet 1 lžíce
Vařené mušle

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Dary moře

Mušle očistíme od nečistot a řas, prasklé a otevřené vyhodíme. Dáme do většího hrnce, přidáme koření, stroužky česneku rozpůlíme, citron pokrájíme na čtvrtky, zalijeme vínem, přikryjeme pokličkou a dáme vařit.
Až se začnou otevírat, protřepat hrncem a nechat ještě chvíli vařit, dokud se všechny neotevřou.
Mezitím si nasekanou petrželku smícháme s olejem a octem. Hotové mušle zalijeme zálivkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Vařené mušle

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web