Autor:

Vařené mušle

Snadné
Ingredience
Slávky jedlé - Mejillones 1 kg
Olej 2 lžíce
Bobkový list 2 ks
Pepř mletý 1 lžička
Mletá paprika 1 lžička
Bílé víno 1 dl
Citron 1 ks
Česnek 5 stroužek
zálivka
Petrželka
hrst
 
Olej 2 lžíce
Ocet 1 lžíce
Vařené mušle

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Dary moře

Mušle očistíme od nečistot a řas, prasklé a otevřené vyhodíme. Dáme do většího hrnce, přidáme koření, stroužky česneku rozpůlíme, citron pokrájíme na čtvrtky, zalijeme vínem, přikryjeme pokličkou a dáme vařit.
Až se začnou otevírat, protřepat hrncem a nechat ještě chvíli vařit, dokud se všechny neotevřou.
Mezitím si nasekanou petrželku smícháme s olejem a octem. Hotové mušle zalijeme zálivkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 5 (hodnoceno 1x)
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Vařené mušle

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web