Pečené telecí srdce

Střední
Ingredience
Telecí maso
srdce
1 ks
Uzená slanina 50 g
Máslo 50 g
Cibule 1 ks
Mouka 1 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Telecí

Srdce rozkrojíme na polovinu, umyjeme, prošpikujeme nudličkami slaniny, na rozpáleném másle srdce prudce opečeme, osolíme, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a za občasného podlévání dusíme do měkka. Nakonec necháme v troubě prudce zapéci dočervena, potom ho vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vodou a povaříme. Takto připravené srdce nakrájíme na plátky. Přelijeme šťávou a podáváme s dušenou rýží bramborou kaší, zeleninovým salátem nebo kompotem. Povařené vepřové srdce můžeme prošpikovat uzenou slaninou a upéci jako telecí srdce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Křepelky se slaninou a kapustou Podzim patří zvěřině. Užijte si zvěřinové hody Články z

Komentáře k receptu: Pečené telecí srdce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás? Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web