Pečené telecí srdce

Střední
Ingredience
Telecí maso
srdce
1 ks
Uzená slanina 50 g
Máslo 50 g
Cibule 1 ks
Mouka 1 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Telecí

Srdce rozkrojíme na polovinu, umyjeme, prošpikujeme nudličkami slaniny, na rozpáleném másle srdce prudce opečeme, osolíme, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a za občasného podlévání dusíme do měkka. Nakonec necháme v troubě prudce zapéci dočervena, potom ho vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vodou a povaříme. Takto připravené srdce nakrájíme na plátky. Přelijeme šťávou a podáváme s dušenou rýží bramborou kaší, zeleninovým salátem nebo kompotem. Povařené vepřové srdce můžeme prošpikovat uzenou slaninou a upéci jako telecí srdce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Pečené telecí srdce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web