Autor:

Vepřová játra na kořenové zelenině

80 minut PT0H80M
Porce: 4
Ingredience
Vepřová játra
játra
250 g
Cibule 3 ks
Kořenová zelenina 150 g
Sůl  
Pepř celý  
Bílé víno 4 lžíce
Olej  
Vepřová játra na kořenové zelenině

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Z cibule, kořenové zeleniny a oleje připravíme základ. Do připraveného základu dáme omytá játra, které z obou stran osmahneme, přidáme víno, hrnek vody a dusíme doměkka, podlíváme vodou.
Když už jsou játra měkká, tak je vyndáme a omáčku dochutíme solí a pepřem, pokud nám hustota omáčky stačí, tak nezahuštujeme, pokud ne, tak zahustíme např. zaprášením.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Vepřová játra na kořenové zelenině

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web