Autor:

Vepřová játra na kořenové zelenině

80 minut PT0H80M
Porce: 4
Ingredience
Vepřová játra
játra
250 g
Cibule 3 ks
Kořenová zelenina 150 g
Sůl  
Pepř celý  
Bílé víno 4 lžíce
Olej  
Vepřová játra na kořenové zelenině

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Z cibule, kořenové zeleniny a oleje připravíme základ. Do připraveného základu dáme omytá játra, které z obou stran osmahneme, přidáme víno, hrnek vody a dusíme doměkka, podlíváme vodou.
Když už jsou játra měkká, tak je vyndáme a omáčku dochutíme solí a pepřem, pokud nám hustota omáčky stačí, tak nezahuštujeme, pokud ne, tak zahustíme např. zaprášením.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Vepřová játra na kořenové zelenině

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit! Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit!
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web