Vepřová játra na kořenové zelenině

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
80 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g vepřová játra játra
    • 3
      ks cibule
    • 150
      g kořenová zelenina
    • sůl
    • pepř celý
    • 4
      lžíce bílé víno
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z cibule, kořenové zeleniny a oleje připravíme základ. Do připraveného základu dáme omytá játra, které z obou stran osmahneme, přidáme víno, hrnek vody a dusíme doměkka, podlíváme vodou.
2
Když už jsou játra měkká, tak je vyndáme a omáčku dochutíme solí a pepřem, pokud nám hustota omáčky stačí, tak nezahuštujeme, pokud ne, tak zahustíme např. zaprášením.
Zařazení: Maso Vnitřnosti

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.