Autor:

Vepřová játra na kořenové zelenině

80 minut PT0H80M
Porce: 4
Ingredience
Vepřová játra
játra
250 g
Cibule 3 ks
Kořenová zelenina 150 g
Sůl  
Pepř celý  
Bílé víno 4 lžíce
Olej  
Vepřová játra na kořenové zelenině

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Z cibule, kořenové zeleniny a oleje připravíme základ. Do připraveného základu dáme omytá játra, které z obou stran osmahneme, přidáme víno, hrnek vody a dusíme doměkka, podlíváme vodou.
Když už jsou játra měkká, tak je vyndáme a omáčku dochutíme solí a pepřem, pokud nám hustota omáčky stačí, tak nezahuštujeme, pokud ne, tak zahustíme např. zaprášením.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Muffiny z mletého krůtího masa s kaší Mleté maso v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Vepřová játra na kořenové zelenině

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web