Autor:

Srdce po myslivecku

Střední
Ingredience
Vepřová játra 1 ks
Cibule 2 ks
Sádlo 1 lžíce
Paprika - sladká 1 lžička
Pepř mletý 1/2 
Estragon
Drcený
1 špetka
Mletý kmín 1 špetka
Tymián 1 špetka
Červené víno 2 dl
Marmeláda 1 lžíce
Zakysaná smetana 1 balení
Hladká mouka  
Masox  
Sůl  
Srdce po myslivecku

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Vepřové

Srdce omyjeme, ořežeme cévy a blány (použijeme do polévky), nakrájíme na tenké plátky. Na sádle orestujeme cibuli do zlatava, vsypeme papriku, krátce osmahneme a vložíme plátky srdce. Orestujeme, zalejeme vývarem, osolíme a okořeníme. Asi po 20-ti min. vlejeme víno a dusíme dále.

Na závěr v pokrmu rozmícháme marmeládu, zakysanou smetanu, případně zaprášíme moukou a provaříme. Podáváme s knedlíkem nebo s těstovinami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 2x)
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Srdce po myslivecku

Komentáře

  1. Verča   08.07.2014 | 17:56 | reagovat | závadný

    Přidávám pochvalu. jen bych ubrala masoxu tak na půlku. je to dost slané a to jsem tam nedávala sůl :-D

  2. ČernáLuna   24.05.2014 | 14:54 | reagovat | závadný

    Tento recept nám moc chutnal, jen škoda toho masoxu, ale kdo chce, může si ho nahradit vývarem. Opravdu jsme si pochutnali, víc takových receptů.

  3. HonzaDC   13.06.2013 | 14:43 | reagovat | závadný

    Tak tohle je neskutečné papání...a to jsem neměl ani smetanu ani víno a i bez toho je to luxusní. Doporučuji vyzkoušet

  4. vanidoso   12.02.2012 | 18:50 | reagovat | závadný

    Opravdu povedené, s těstovinami to byla opravdu mňamka a i s knedlíkem si to dokáži docela dobře představit. ;-) ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.

  5. peter gabor   12.06.2005 | 13:40 | reagovat | závadný

    no tak som to vyskusal a chutilo mi.omacku som rozmixoval zvlast.k tomu knedla a pohar piva.Doporucujem pre tych,ktori maju radi vnutornosti. peter

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web