Autor:

srdce na divoko

Střední
Ingredience
Vepřová játra
menší
2 ks
Cibule 2 ks
Slanina 50 g
Sádlo 1 lžíce
Celer 100 g
Červené víno 2 dl
Pepř mletý  
Tymián  
Citronová šťáva 1/2 ks
srdce na divoko

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Srdíčka rozřízneme na polovinu a opláchneme, vložíme do vařící vody s přidáním soli a cibule a 10 minut srdce vaříme. Vyjmeme, necháme vychladnout a každý díl protáhneme proužkem slaniny, jejíž konce smočíme v mléce a pepři.

Na sádle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájený celer, osmahneme a do tohoto základu vložíme připravené půlky srdíček. Po všech stranách osmahneme, osolíme, přidáme koření, podlijeme a dusíme do poloměkka.

Pak podlijeme vínem a dodusíme, podle potřeby podlijeme vývarem a dochutíme šťávou z citronu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3+
3.5 2 5 1
Hříbkovo-bramborová polévka Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. Články z

Komentáře k receptu: srdce na divoko

Komentáře

  1. ČernáLuna   19.05.2016 | 19:46 | reagovat |

    Opravte si prosím v ingrediencích "vepřová játra" na "vepřová srdce".

    Tento recept nás vůbec nezaujal a to máme vnitřnosti velmi rádi. Nebudeme opakovat.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web