Autor:

srdce na divoko

Střední
Ingredience
Vepřová játra
menší
2 ks
Cibule 2 ks
Slanina 50 g
Sádlo 1 lžíce
Celer 100 g
Červené víno 2 dl
Pepř mletý  
Tymián  
Citronová šťáva 1/2 ks
srdce na divoko

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Srdíčka rozřízneme na polovinu a opláchneme, vložíme do vařící vody s přidáním soli a cibule a 10 minut srdce vaříme. Vyjmeme, necháme vychladnout a každý díl protáhneme proužkem slaniny, jejíž konce smočíme v mléce a pepři.

Na sádle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájený celer, osmahneme a do tohoto základu vložíme připravené půlky srdíček. Po všech stranách osmahneme, osolíme, přidáme koření, podlijeme a dusíme do poloměkka.

Pak podlijeme vínem a dodusíme, podle potřeby podlijeme vývarem a dochutíme šťávou z citronu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3+
3.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3+ (hodnoceno 2x)
Houbová dršťkovka Večeře na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: srdce na divoko

Komentáře

  1. ČernáLuna   19.05.2016 | 19:46 | reagovat | závadný

    Opravte si prosím v ingrediencích "vepřová játra" na "vepřová srdce".

    Tento recept nás vůbec nezaujal a to máme vnitřnosti velmi rádi. Nebudeme opakovat.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web