Srdce na paprice

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks srdce vepřové (očištěné, omyté)
    • 1
      kostka masox
    • 1
      ks cibule vetší
    • 2
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce mletá sladká paprika
    • 150
      ml smetana ke šlehání nebo na vaření
    • sůl
    • pepř mletý
    • hladká mouka dle potřeby

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěná srdce dáme uvařit doměkka společně s bujonem, nejlépe v tlakovém hrnci(20minut), výrazně nám to ušetří čas. Po uvaření je pokrájíme na slabé nudličky.
2
Na rozpuštěném másle osmažíme dosklovata cibuli, zaprášíme jí paprikou, kterou necháme zpěnit. Ihned zalijeme přecezeným vývarem ze srdcí a vaříme cca 10 minut. Ve smetaně rozmícháme mouku(1-2 lžíce), nalijeme za stálého míchání do vývaru a provaříme, ochutíme solí a pepřem, přidáme nudličky masa a podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem.
Zařazení: Maso Vnitřnosti

Komentáře k receptu

  • Gulášeg
    Gulášeg |

    18. 4. 2016 13:42

    Hej chces bomby jebko

  • Robert
    Robert |

    21. 6. 2015 15:57

    Výborný to bylo, dík