Autor:

Pečené špenátové rizoto

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Olivový olej 1 lžíce
Česnek 2 stroužek
Čerstvé žampiony 250 g
Anglická slanina 4 plátek
Rýže 300 g
Drůbeží vývar 1 l
Listový špenát 50 g
Strouhaný parmazán 50 g
Máslo 40 g
Sůl  
Pepř mletý  
Pečené špenátové rizoto

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Zdravě i chutně

Troubu předehřejte na 180 °C. Olej rozpalte ve velké pánvi, nejlépe s nepřilnavým povrchem. Přidejte česnek, houby a slaninu a opékejte 5 minut do zlato-hněda.
Pak směs přendejte do zapékací mísy o objemu asi 2,5 litru, vsypte rýži, zalijte bujonem, dobře promíchejte, těsně překryjte alobalem a pečte 40 minut nebo dokud rýže neabsorbuje veškerou tekutinu.
Nakonec vmíchejte špenát, parmazán a máslo a podle chuti osolte a opepřete.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Dušené kapustičky Co dát v lednu na stůl? Články z

Komentáře k receptu: Pečené špenátové rizoto

Komentáře

  1. Zdena   24.03.2013 | 15:03 | reagovat |

    A zdroj: Albert!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit? Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web