Autor:

Pečené špenátové rizoto

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Olivový olej 1 lžíce
Česnek 2 stroužek
Čerstvé žampiony 250 g
Anglická slanina 4 plátek
Rýže 300 g
Drůbeží vývar 1 l
Listový špenát 50 g
Strouhaný parmazán 50 g
Máslo 40 g
Sůl  
Pepř mletý  
Pečené špenátové rizoto

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Zdravě i chutně

Troubu předehřejte na 180 °C. Olej rozpalte ve velké pánvi, nejlépe s nepřilnavým povrchem. Přidejte česnek, houby a slaninu a opékejte 5 minut do zlato-hněda.
Pak směs přendejte do zapékací mísy o objemu asi 2,5 litru, vsypte rýži, zalijte bujonem, dobře promíchejte, těsně překryjte alobalem a pečte 40 minut nebo dokud rýže neabsorbuje veškerou tekutinu.
Nakonec vmíchejte špenát, parmazán a máslo a podle chuti osolte a opepřete.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vajíčková pomazánka Retro vaječné recepty Články z

Komentáře k receptu: Pečené špenátové rizoto

Komentáře

  1. Zdena   24.03.2013 | 15:03 | reagovat |

    A zdroj: Albert!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web