Autor:

Pařížské řízky

Ingredience
Kuřecí prsa
Sůl  
Hladká mouka 40 g
Máslo  
Vejce
2-3
Pažitka  
Cibule 40 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Řízky naklepeme, osolíme a na 2-3 hodiny dáme na sebe do ledničky. Pak každý obalíme v mouce a prudce opečeme po obou stranách do červena na másle. Zvlášť na 50 g másla dozlatova opečeme cibulku a na ni dáme řízky, trochu podlijeme vodou a do měkka podusíme. Hotové dáme do tepla v jiném kastrolu. Pak šťávu z masa dobře odpaříme (aby nebyla moc vodnatá). Do této šťávy dáme rozkvedlaná vejce a usmažíme je. Na talíř dáme bramborovou kaši, na ni řízky posypané vejci a posypeme pažitkou nebo sekanou petrželí.
Podáváme se zeleninovým salátem nebo kompotem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sýrové fondue Fondue - společenská záležitost Články z

Komentáře k receptu: Pařížské řízky

Komentáře

  1. Rora9   31.12.2012 | 15:28 | reagovat |

    To fakt ani náhodou :-D

  2. Pepa Kvedlár   25.07.2006 | 16:55 | reagovat |

    Je mi to velice líto, ale tohle není recept na Parízský rízek.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web