Pangasius v kapse

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • pangasius
    • česnek
    • tymián
    • máslo
    • citron

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pečící papír položíme pangase, na který naklademe česnek, tymián, máslo. Zakápneme citronem. Pečící papír po jedné straně filety přeložíme a postupným překládáním papíru vytvoříme kapsu. Takto uděláme vždy na jednu filetu jednu kapsu. poté kapsy položíme na plech nebo přímo na grilovací rošt do předehřáté trouby na 160 °C. Pečeme deset minut. Servírujeme celou kapsu, kterou pouze zvrchu rozřízneme.
2
Jako přílohu doporučujeme bramboru ve slupce nebo zeleninový salát.
Zařazení: Maso
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anetka
    Anetka |

    31. 7. 2012 11:03

    Než se pustíte do konzumace této ryby mrkněte sem ať víte co jíte: http://janoch.borec.cz/clanky/pangas.html

  • Můrinka
    Můrinka |

    21. 1. 2011 12:25

    Mňam, zapékala jsem i s brambory a bylo to moc dobré. A určitě bych pangasia osolila. :-[

  • recepty73
    recepty73 |

    14. 11. 2010 16:54

    Výborné,jedna z nejlepších variant zapékání.Dělal jsem rovnou i s bramborem :-).

  • Zuzana Šindlerová
    Zuzana Šindlerová |

    12. 5. 2010 10:05

    No a nebylo by lepší než skládat pracně pečící papír, dát do alobalu? Jestli je to jen kvůli šťávě, tak je to asi jedno... Vyzkouším.

  • michaela picková
    michaela picková |

    11. 5. 2010 17:06

    Musim opravdu hodne recept pochvalit je vyborny.UZ jsem ho jednou dala a dnes jdu z nova.DOporucuji !!!!!!!!

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    27. 12. 2009 15:37

    Velmi chutná úprava, dík za recept :-) Dávám 1.

  • Milan Daniel
    Milan Daniel |

    26. 4. 2009 12:59

    Nemělo to chybu, opraženého česneku dva stroužky na porci, koření z obou stran. Dávám jedna.

  • Tereza Čtvrtníčková
    Tereza Čtvrtníčková |

    21. 2. 2009 13:59

    Když ten česnek předtím opražíte do růžova na olivovém oleji a pak tím tu rybu zalijete, je to ještě lepší. A také doporučuji rybu před položením na pečící papír osušit, plátýnkem nebo utěrkou.

  • Milan Daniel
    Milan Daniel |

    1. 2. 2009 09:57

    Termín "pečící papír" je sousloví vytvořené podle stejného vzoru jako "vařící hrnec" nebo třeba "topící dřevo". Stejně jako je dřevo na topení, hrnec na vaření, atd., je v češtině PAPÍR NA PEČENÍ. Kuchařka by měla mít ráda jazyk; když ho takto zahlení, ani chutnat potom nemůže.

  • jana muchova
    jana muchova |

    21. 1. 2009 15:01

    dnes jsem vyzkoušela, chutnalo mi.Jen jsem nevěděla jestli osolit. Osolila jsem a bylo to dobré.

  • Iva Maturová
    Iva Maturová |

    26. 12. 2008 21:29

    Já to chápu tu kapsu, je to jednoduché. Položte rybu na papír tak, aby přeložený papír tvořil dno kapsy. Poté založte papír zprava, pak shora, no a naposled vlevo a je zabaleno. Postupuje se dokola proto, aby nevytekla šťáva.

  • Markéta Roubalová
    Markéta Roubalová |

    26. 12. 2008 13:19

    Nerozumím té kapse, nebyl by obrázek, abych to lépe pochopila?

  • lenka galvasová
    lenka galvasová |

    9. 10. 2008 19:17

    Recept vypadá lákavě,ale ten popis.....