Autor:

Pangasius v bylinkovém mantlu

Střední
Ingredience
Pangasius
filety
 
Sůl  
Hladká mouka  
Vejce  
Strouhanka  
Mléko 1 lžíce
Pažitka  
Estragon  
Rostlinný olej
na smažení
 
Citronový tymián
(můžete i bylinky dle vlastní chuti)
 
Pangasius v bylinkovém mantlu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filety osolíme obalíme v mouce, rozšlehaném vejci s mlékem a ve strouhance smíchané s pokrájenou pažitkou, estragonem a citronovým tymiánem.

Smažíme dozlatova z obou stran na rozpáleném oleji.

Podáváme s bramborovou přílohou-kaše.... .

Množství ingrediencí záleží na počtu strávníků.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Hříbky na cibulce s topinkou Víkendové menu pro chalupáře Články z

Komentáře k receptu: Pangasius v bylinkovém mantlu

Komentáře

  1. Petra   03.08.2016 | 20:31 | reagovat |

    Vynikající :-*

  2. Romana   27.03.2013 | 7:02 | reagovat |

    Já jestě rybí maso pokapu před obalováním citronovou šťávou a bylinky jsem se naučila dávat podle toho, co je zrovna po ruce.

  3. Anetka   31.07.2012 | 11:04 | reagovat |

    Než se pustíte do konzumace této ryby mrkněte sem ať víte co jíte: http://janoch.borec.cz/clanky/pangas.html

  4. recepty73   06.11.2010 | 17:37 | reagovat |

    Krájejte bylinky na větší kousky,pokud chcete,aby byly ve strouhance vidět i po usmažení ;-) :-P

  5. recepty 73   12.02.2010 | 9:06 | reagovat |

    K takto upravené rybě je dobrá i holandská omáčka(lze koupit i hotovou:-( )

    1. Jarka O.   06.11.2010 | 18:24 | reagovat |

      Jirko hotovou holandskou omáčku jsem ještě nikde neviděla...ani si to neumím představit, ta se přece podává teplá :-\

      1. recepty73   06.11.2010 | 18:35 | reagovat |

        ;-) ...nastraž očka ;-) a pak si jí ohřej :-D .Samo,že nejlepší je domácí :-P ,tyhle vychytávky znám od lenochů,kteří si to umí zjednodušit ;-) :-D

        1. Jarka O.   07.11.2010 | 6:39 | reagovat |

          Já jsem někdy taky líná a zjednodušuju...tak kápni božskou: kde ji kupuješ? :-P

          1. zamecka pani   07.11.2010 | 11:13 | reagovat |

            Nevim jak v Cechach, ale v Nemecku je Holandska omacka bezne k dostani bud v tetrapacku, ta uz je hotova, jen ji ohrat - ja ji zjemnuji bilym vinem a nebo v prasku, tu jsem ale jeste nezkousela. Myslim si, ze v nejakem sparu, kauflandu nebo tesku by mela byt i v Cechach.

            1. Jarka O.   07.11.2010 | 12:51 | reagovat |

              Díky ;-)

            2. recepty73   07.11.2010 | 13:13 | reagovat |

              Jaruško,ve velkých super(hyper)marketech :-)) -zámecká paní má přehled ;-)

            3. Tino   07.11.2010 | 16:37 | reagovat |

              Jaruško, jak píše Zámecká paní - v tetrapacku! Měli ji i u nás na vsi ;-) v Penny. Normálně v chlaďáku vedle mlíka, zákysů a smetany.
              Simča S.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web