Autor:

Pangasius v bylinkovém mantlu

Střední
Ingredience
Pangasius
filety
 
Sůl  
Hladká mouka  
Vejce  
Strouhanka  
Mléko 1 lžíce
Pažitka  
Estragon  
Rostlinný olej
na smažení
 
Citronový tymián
(můžete i bylinky dle vlastní chuti)
 
Pangasius v bylinkovém mantlu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filety osolíme obalíme v mouce, rozšlehaném vejci s mlékem a ve strouhance smíchané s pokrájenou pažitkou, estragonem a citronovým tymiánem.

Smažíme dozlatova z obou stran na rozpáleném oleji.

Podáváme s bramborovou přílohou-kaše.... .

Množství ingrediencí záleží na počtu strávníků.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Pangasius v bylinkovém mantlu

Komentáře

  1. Petra   03.08.2016 | 20:31 | reagovat | závadný

    Vynikající :-*

  2. Romana   27.03.2013 | 7:02 | reagovat | závadný

    Já jestě rybí maso pokapu před obalováním citronovou šťávou a bylinky jsem se naučila dávat podle toho, co je zrovna po ruce.

  3. Anetka   31.07.2012 | 11:04 | reagovat | závadný

    Než se pustíte do konzumace této ryby mrkněte sem ať víte co jíte: http://janoch.borec.cz/clanky/pangas.html

  4. recepty73   06.11.2010 | 17:37 | reagovat | závadný

    Krájejte bylinky na větší kousky,pokud chcete,aby byly ve strouhance vidět i po usmažení ;-) :-P

  5. recepty 73   12.02.2010 | 9:06 | reagovat | závadný

    K takto upravené rybě je dobrá i holandská omáčka(lze koupit i hotovou:-( )

    1. Jarka O.   06.11.2010 | 18:24 | reagovat | závadný

      Jirko hotovou holandskou omáčku jsem ještě nikde neviděla...ani si to neumím představit, ta se přece podává teplá :-\

      1. recepty73   06.11.2010 | 18:35 | reagovat | závadný

        ;-) ...nastraž očka ;-) a pak si jí ohřej :-D .Samo,že nejlepší je domácí :-P ,tyhle vychytávky znám od lenochů,kteří si to umí zjednodušit ;-) :-D

        1. Jarka O.   07.11.2010 | 6:39 | reagovat | závadný

          Já jsem někdy taky líná a zjednodušuju...tak kápni božskou: kde ji kupuješ? :-P

          1. zamecka pani   07.11.2010 | 11:13 | reagovat | závadný

            Nevim jak v Cechach, ale v Nemecku je Holandska omacka bezne k dostani bud v tetrapacku, ta uz je hotova, jen ji ohrat - ja ji zjemnuji bilym vinem a nebo v prasku, tu jsem ale jeste nezkousela. Myslim si, ze v nejakem sparu, kauflandu nebo tesku by mela byt i v Cechach.

            1. Jarka O.   07.11.2010 | 12:51 | reagovat | závadný

              Díky ;-)

            2. recepty73   07.11.2010 | 13:13 | reagovat | závadný

              Jaruško,ve velkých super(hyper)marketech :-)) -zámecká paní má přehled ;-)

            3. Tino   07.11.2010 | 16:37 | reagovat | závadný

              Jaruško, jak píše Zámecká paní - v tetrapacku! Měli ji i u nás na vsi ;-) v Penny. Normálně v chlaďáku vedle mlíka, zákysů a smetany.
              Simča S.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web