Pangasius se sušenými rajčaty a paprikami

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
120 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g pangasius
    • sůl
    • bazalka
    • oregáno
    • 60
      g paprika
    • 40
      g cibule
    • 40
      g sušená rajčata
    • 8
      lžíce červené víno cca
    • cukr
    • olej
    • balzamikový ocet dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filety osolíme a dáme do misky s pokrájenými bylinkami, zakápneme olejem a necháme odpočinout (2-3 hodiny).
2
Pak filety lehce opečeme na oleji a vyjmeme. Pokrájenou papriku, cibuli i rajčata osmahneme na výpeku, přilijeme víno, ocet, osolíme a ocukrujeme dle chuti, krátce povaříme a přelijeme do zapékací misky. Na zeleninu položíme filety z ryby a dopečeme v předehřáté troubě 10-15 minut.
3
Příloha: špagety nebo brambory.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Žaneta
    Žaneta |

    25. 7. 2012 13:40

    Trochu jsem musela improvizovat, ale nakonec to byla fantazie, dík!

  • Jana
    Jana |

    9. 1. 2012 14:22

    Ráda bych věděla jaké je množství u vína, recept se mi líbí a chtěla bych ho zkusit, děkuji za odpověď.

  • Romana
    Romana |

    11. 5. 2011 13:38

    Doporučuji vyzkoušet, je to velice dobrá úprava rybky :-* .

  • recepty 73
    recepty 73 |

    17. 2. 2010 20:15

    Vlevo se sušenými rajčaty a paprikami,vpravo citronový pangasius:-)