Ořechová omáčka

Hodnocení:

Moje:

30 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      l smetana
    • 100
      g mleté vlašské ořechy
    • 1
      lžička máslo
    • 1
      lžíce cukr
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • bílé víno
    • citronová šťáva
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Necháme zkaramelizovat cukr, přilijeme polovinu smetany a přisypeme ořechy. Za stálého míchání krátce povaříme, přilijeme druhou část smetany smíchanou s hladkou moukou, bílé víno a znovu povaříme. Omáčku dochutíme solí a citronovou šťávou a zjemníme máslem. Hodí se ke kuřecímu masu připraveného na přírodní způsob.
Zařazení: Ostatní

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.