Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 108x
1- 1 5
Autor:

Ořechová bábovka

20 minut
Snadné
Ingredience
Hladká mouka 1 hrnek
Moučkový cukr 1 hrnek
Mleté vlašské ořechy 1 hrnek
Mléko
vlažné
1/2 hrnek
Olej 1/2 hrnek
Vejce 2 ks
Prášek do pečiva 1 balíček
Ořechová bábovka

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Vše smícháme dohromady. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy a pomalu pečeme v mírně až středně vyhřáté troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 108x)
Reklama
Německo: Panenka se šalotkou Víno v kuchyni - 4 vybrané recepty ze čtyř zemí Články z

Komentáře k receptu: Ořechová bábovka

Komentáře

  1. Andy   15.02.2015 | 8:16 | reagovat | závadný

    Babovka mnamozni, rychlá, od teď jinou dělat nebudu. Všechny ostatní jsou složité. Místo cukru moucka jsem dala cukr krupici a podle receptu žádné šlehání a v pohodě, dopadla tak že byla v momentě pryč. Upekla jsem jako formu chlebíček,fakt super <3

  2. Míša   16.01.2015 | 10:23 | reagovat | závadný

    Famózní bábovka, jinou už péct nebudu! :-)

  3. Klaudia   27.09.2014 | 16:05 | reagovat | závadný

    Ořechová bábovka moc dobrá a hlavně rychlá. Pekla jsem ji stejným způsobem, jako Martina
    a musím potvrdit, že je to báječný recept :-)

  4. Martina   21.03.2014 | 17:17 | reagovat | závadný

    Musím říci, nejlepší recept na ořechovou bábovku! Dle komentářů jsem si nechala poradit, žloutky vyšlehala s cukrem a nakonec dala sníh. Také jsem pekla 30 minut při 180°, poté 20 minut při 150°. Recept tisknu a zanedlouho budu dělat znovu :) Moc chválím :-) !!!

  5. Michael Kříž   13.03.2014 | 22:26 | reagovat | závadný

    Zravim všechny cukromlsy, Dneska jsem poprvé v životě pekl bábovku. Dal jsem tam navíc kandovanou kůru a mandlový aroma + jeden skořicovej cukr a je to fakt dobrota. Díky za recept Už ani jinou zkoušet nebudu. 1* jo a ten cukr sem taky trošičku zkrouhnul na 3/4 hrnku. Čau

1 2 3 4 ... 8 ... 15 ... 22 ... 29 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Právě sledované recepty

Další weby Mladé fronty

Dialog
X
Mobilní web