Autor:

Ohnivá makrela

Snadné
Ingredience
Makrela 1 ks
Česnek 5 stroužek
Feferonka 3 ks
Petrželová nať 1 lžička
Sůl 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Česnek a feferonky umeleme, smícháme se sekanou natí a solí. Směsí potřeme rybu zvenku i zevnitř. Každou rybu zabalíme zvlášť do alobalu a pečeme v troubě 30 minut.

Poznámka: množství česneku a feferonek můžete zvýšit, podle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Bramborové knedlíky s jablky a skořicí Rychlé a chutné večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Ohnivá makrela

Komentáře

  1. Jana Merah   20.09.2007 | 14:16 | reagovat | závadný

    diky, zase neco noveho.

  2. jana Merah   20.09.2007 | 14:15 | reagovat | závadný

    diky fakt skvela myslenka.

  3. Pastis Petite   15.11.2006 | 12:43 | reagovat | závadný

    Výborné! Zase nový způsob jak připravit fádní rybu. Děkuji za nápad.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web