Autor:

Ohnivá makrela

Snadné
Ingredience
Makrela 1 ks
Česnek 5 stroužek
Feferonka 3 ks
Petrželová nať 1 lžička
Sůl 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Česnek a feferonky umeleme, smícháme se sekanou natí a solí. Směsí potřeme rybu zvenku i zevnitř. Každou rybu zabalíme zvlášť do alobalu a pečeme v troubě 30 minut.

Poznámka: množství česneku a feferonek můžete zvýšit, podle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Bramborový salát s kuřetem Lehké saláty na pozvednutí nálady Články z

Komentáře k receptu: Ohnivá makrela

Komentáře

  1. Jana Merah   20.09.2007 | 14:16 | reagovat |

    diky, zase neco noveho.

  2. jana Merah   20.09.2007 | 14:15 | reagovat |

    diky fakt skvela myslenka.

  3. Pastis Petite   15.11.2006 | 12:43 | reagovat |

    Výborné! Zase nový způsob jak připravit fádní rybu. Děkuji za nápad.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web