Autor:

Ohnivá makrela

Snadné
Ingredience
Makrela 1 ks
Česnek 5 stroužek
Feferonka 3 ks
Petrželová nať 1 lžička
Sůl 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Česnek a feferonky umeleme, smícháme se sekanou natí a solí. Směsí potřeme rybu zvenku i zevnitř. Každou rybu zabalíme zvlášť do alobalu a pečeme v troubě 30 minut.

Poznámka: množství česneku a feferonek můžete zvýšit, podle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Košíčky s malinovým krémem a malinami Úroda chutí a barev. Skvělé recepty z malin, rybízu, cuket i paprik. Články z

Komentáře k receptu: Ohnivá makrela

Komentáře

  1. Jana Merah   20.09.2007 | 14:16 | reagovat |

    diky, zase neco noveho.

  2. jana Merah   20.09.2007 | 14:15 | reagovat |

    diky fakt skvela myslenka.

  3. Pastis Petite   15.11.2006 | 12:43 | reagovat |

    Výborné! Zase nový způsob jak připravit fádní rybu. Děkuji za nápad.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web