Autor:

Ohnivá makrela

Snadné
Ingredience
Makrela 1 ks
Česnek 5 stroužek
Feferonka 3 ks
Petrželová nať 1 lžička
Sůl 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Česnek a feferonky umeleme, smícháme se sekanou natí a solí. Směsí potřeme rybu zvenku i zevnitř. Každou rybu zabalíme zvlášť do alobalu a pečeme v troubě 30 minut.

Poznámka: množství česneku a feferonek můžete zvýšit, podle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Kuřecí prsa s lusky a listovými puky Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Ohnivá makrela

Komentáře

  1. Jana Merah   20.09.2007 | 14:16 | reagovat |

    diky, zase neco noveho.

  2. jana Merah   20.09.2007 | 14:15 | reagovat |

    diky fakt skvela myslenka.

  3. Pastis Petite   15.11.2006 | 12:43 | reagovat |

    Výborné! Zase nový způsob jak připravit fádní rybu. Děkuji za nápad.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web