Autor:

Pečená vepřová žebírka

Střední
Ingredience
Vepřová žebírka 2 kg
Kečup 300 g
Cibule
jemně nasekaná
100 g
Hořčice
hrubozrnná(krémžská)
100 g
Pivo
Budvar 12°
1 dl
Česnek
jemně nasekaný
40 g
Pepř mletý
dle chuti
 
Sůl  
Pečená vepřová žebírka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Cibuli, česnek, kečup, hořčici, pivo, sůl, pepř smícháme v hustou marinádu, do které vložíme žebírka a necháme přes noc marinovat. Pak žebírka přeložíme na plech s pečícím papírem a ve vyhřáté troubě na 170° pečeme 30 - 40 minut. Podáváme s čerstvým chlebem nebo kynutou cmundou.

Zdroj: Jihočeské speciality

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Pečená vepřová žebírka

Komentáře

  1. Jarmila Petráčková   26.03.2016 | 20:32 | reagovat |

    Pekla jsem je taky déle, ale myslím, že to je normální a že záleží na tom jak jsou žebra obrostlá masem, nicméně po upečení to byla luxusní obíračka.

  2. Simona   24.11.2014 | 17:06 | reagovat |

    Dobrota :-* Pekla jsem je o chvilku dýl.

  3. Děkanská Klára   30.07.2012 | 22:55 | reagovat |

    V zahradnám grilu se opekly stejně dobře, byly excelentní O:-) !

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web