Autor:

Pečená vinná klobása na pivě

Snadné
Ingredience
Vinná klobása  
Pivo
světlé 10°
 
Pečící papír  
Pečená vinná klobása na pivě

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vinnou klobásu si smotáme do šnečků, které spíchneme párátky proti rozmotání nebo si uděláme z klobásy menší klobásky. Pečícím papírem si vyložíme pekáček tak, aby nám udělal ,,vaničku,,.
Klobásu si naskládáme těsně vedle sebe do pekáčku, podlijeme jí pivem cca do poloviny a vložíme do předehřáté trouby péct dozlatova. Během pečení můžeme otočit a podle potřeby můžeme i podlít (nejspíš nebude třeba). Množství surovin záleží na počtu strávníků. Vhodné k bramborovému salátu, kaši... .

Nemastíme, použijeme jen pivo!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 22 x
1-
4.76 22 5 1
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Pečená vinná klobása na pivě

Komentáře

  1. Radka   27.12.2015 | 14:27 | reagovat |

    Dělám je na vánoce obalované jako řízky a druhý svátek jsem je zkusila taky upíct na pivu v troubě. Byly vynikající, na jedno pečení se mi vešlo přes dvě kilo klobás. A to všechno skoro bez práce!

  2. Vágnerová   24.06.2015 | 9:38 | reagovat |

    Peču jí zrovna tak a neznám lepší pečenou klobásu. :-) Když se nás sejde víc dám do trouby na druhý plech péct i řízky a ty peču na sádle.

  3. Rudin   20.04.2014 | 22:48 | reagovat |

    Zítra to "Zkusím" a uvidíme....

  4. Lucka   04.03.2014 | 14:53 | reagovat |

    Takhle je znám z domova, mamka je jinak nedělala. Prý když je smažila na plotně zaprskala s nima celou kuchyň.

  5. Marie   26.03.2013 | 18:54 | reagovat |

    Peču je stějně a vyhovuje to všem, alkohol se odpaří, takže je může i mladší generace a pro nás starší jsou stravitelnější než ty smažené.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web