Autor:

Natálčino kuře St. Tropez

Střední
omáčka
Olivový olej  
Sojová omáčka  
Med  
Chilli  
Paprika  
Provensálské bylinky  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Na plechu rozložíme kuřecí stehna a na stejné kousky pokrájenou zeleninu. Stroužky česneku necháme celé, pouze mírně rozmáčkneme. Smícháme ingredience na omáčku, kterou pak dobře rozlejeme přes všechny přísady. Na zeleninu ještě můžeme poklást čerstvý rozmarýn a tymián.

To celé dát na 45 minut na 180 °C do trouby, ke konci zvýšit teplotu na 220 °C, aby byla kůžička pěkně křupavá. Zeleninu během pečení občas obracet. Pokud nebude ještě hotová, tak nechat v troubě déle, ono to potřebuje trochu času.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Natálčino kuře St. Tropez

Komentáře

  1. Katerina Shibazaki   14.09.2005 | 5:34 | reagovat |

    Moc dobre i bez fenyklu!

  2. Barbara   09.09.2005 | 12:38 | reagovat |

    Na plech dáme všechno, dobré je i brambory podle velikosti rozkrojit na půlky nebo čtvrtinky. Fenykl stačí na čtvtiny. Všechno pak "rozsypeme" nastřídačku po plechu.

  3. Barbara   09.09.2005 | 11:22 | reagovat |

    Všechno se dá dohromady na plech, střídavě se to po něm rozloží... jestli víte, co myslím.

  4. leika   09.09.2005 | 10:54 | reagovat |

    a brambory se dají taky na kuře?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web