Autor:

Zeleninová směs na špagety

Snadné
Ingredience
Špagety
z tvrdé pšenice (pasta di semola di grano duro) - uvařené dle návodu
 
Olivový olej  
Cibule 1 ks
Červená paprika
šťavnatá
1 ks
Rajčata 2 ks
Česnek 3 stroužek
Cuketa 1 ks
Lilek 1 ks
Pórek 1 ks
Kečup - jemný 2 lžíce
Ajvar 1 lžička
Mléko 2 lžíce
Podravka
nebo sůl
1 špetka
Sušená nať 1 lžíce
Zeleninová směs na špagety

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin

Na teflonce nechám na kapce olivového oleje zezlátnout cibulku, podleju vodou, pak přidávám pokrájenou papriku, když napůl změkne, přidám nadrobno pokrájený česnek, rajčata, cuketu, lilek a pórek, ochutím podravkou a sušenou natí, nakonec přidám kapku mléka. Navrch se může nastrouhat tvrdý sýr, ale není to nutné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Zeleninová směs na špagety

Komentáře

  1. Simča S.   11.08.2016 | 15:05 | reagovat |

    Zeleninu dávám postupně - od nejtvrdší po měkkou, přidávám i žampióny a nakonec trochu pokrájených oliv. Kombinuji s receptem Makaróny po Italsku - někdo si dává jen jedno, někdo druhé, nejlepší je oboje.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web