Autor:

Kuře v zeleninové omáčce II.

Střední
Ingredience
Kuře 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule 1 ks
Řapíkatý celer
- 1stonek
 
Cuketa
- 1/4 ks
 
Mrkev 1 ks
Máslo 100 g
Bílé víno 2,5 dl
Šlehačka 5 dl
Estragon
- jemně nasekaných lístků
2 lžíce
Kuře v zeleninové omáčce II.

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře omyjeme studenou vodou, osušíme, rozdělíme na osm porcí a vykostíme. Maso osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme. Cuketu, mrkev a celer očistíme a nadrobno nakrájíme.

V hrnci rozpustíme máslo a porce masa zprudka opečeme. Maso vyjmeme a do hrnce vložíme nakrájenou zeleninu. Mírně osmahneme a zalijeme bílým vínem, přidáme šlehačku a estragon. Maso vrátíme do hrnce a asi 45 minut dusíme. Omáčku rozmixujeme a dochutíme. Podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Kuře v zeleninové omáčce II.

Komentáře

  1. bumbrdlik   30.10.2012 | 8:41 | reagovat |

    za jedna, zkuste! <3 <3 <3

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web