Autor:

Mletá roláda s hermelínem

Střední
Ingredience
Mleté maso 1/2 kg
Vejce  
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek  
Majoránka  
Strouhanka  
Náplň
Hermelín 1 ks
Polopárek 1 ks
Hořčice plnotučná 3 lžíce
Nakládané okurky
menší
4 ks
Mletá roláda s hermelínem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Mleté maso si ochutíme solí, pepřem, majoránkou a česnekem dle chuti (jako na sekanou), přidáme vejce a na zahuštění trošku strouhanky (asi 3lžíce), pak vše dobře propracujeme.

Pomocí folie vyválíme plát, který potřeme hořčicí, dáme na proužky pokrájený párek a okurku, na plátky pokrájený hermelín a svineme do rolády, umačkáme, abychom se zbavili vzduchových bublin, konce utěsníme, posypeme (nebo obalíme) strouhankou.

Dáme do pekáčku, podlijeme a pečeme dozlatova asi 50 minut.

Vhodnou přílohou je bramborová kaše, brambory nebo jen čerstvé pečivo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Mletá roláda s hermelínem

Komentáře

  1. Simona   12.04.2015 | 20:48 | reagovat | závadný

    Byla moc dobrá a ani mi nepraskla jako vždycky, když sekanou nadívám.

  2. Monča   11.03.2012 | 14:36 | reagovat | závadný

    Naplnila jsem roládu hermošem, paprikou a párkem a byla OK. Teplou okurku a hořčici přítel nemá rád ani ve španělákách, tak jsem jí zrušila.

  3. recepty73   28.10.2010 | 17:20 | reagovat | závadný

    Chybí množství ingrediencí :-X -hlavně ne špetka soli ;-) :-S

    1. Tereza T   01.11.2010 | 12:40 | reagovat | závadný

      Dobrý den, recept je stejný jako ve staré verzi, množství je uvedeno pouze u masa.

      1. recepty73   01.11.2010 | 13:31 | reagovat | závadný

        ...pak je tedy chyba na mém přijímači ;-) :-( ,omlouvám se(1hermelín,1polopárek,3lžíce hořčice,4menší okurky)
        ...ale do bezmasých bych to nedal :-!...

  4. ladislava staffenová   30.03.2010 | 14:19 | reagovat | závadný

    Tohle děláme, dávám pikantní hermelín - s pepřem nebo chili papričkama

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web