Autor:

Mletá roláda s hermelínem

Střední
Ingredience
Mleté maso 1/2 kg
Vejce  
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek  
Majoránka  
Strouhanka  
Náplň
Hermelín 1 ks
Polopárek 1 ks
Hořčice plnotučná 3 lžíce
Nakládané okurky
menší
4 ks
Mletá roláda s hermelínem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Mleté maso si ochutíme solí, pepřem, majoránkou a česnekem dle chuti (jako na sekanou), přidáme vejce a na zahuštění trošku strouhanky (asi 3lžíce), pak vše dobře propracujeme.

Pomocí folie vyválíme plát, který potřeme hořčicí, dáme na proužky pokrájený párek a okurku, na plátky pokrájený hermelín a svineme do rolády, umačkáme, abychom se zbavili vzduchových bublin, konce utěsníme, posypeme (nebo obalíme) strouhankou.

Dáme do pekáčku, podlijeme a pečeme dozlatova asi 50 minut.

Vhodnou přílohou je bramborová kaše, brambory nebo jen čerstvé pečivo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Vepřové kotlety s hořčicí a sýrem feta Tipy na sýrové dobroty Články z

Komentáře k receptu: Mletá roláda s hermelínem

Komentáře

  1. Simona   12.04.2015 | 20:48 | reagovat |

    Byla moc dobrá a ani mi nepraskla jako vždycky, když sekanou nadívám.

  2. Monča   11.03.2012 | 14:36 | reagovat |

    Naplnila jsem roládu hermošem, paprikou a párkem a byla OK. Teplou okurku a hořčici přítel nemá rád ani ve španělákách, tak jsem jí zrušila.

  3. recepty73   28.10.2010 | 17:20 | reagovat |

    Chybí množství ingrediencí :-X -hlavně ne špetka soli ;-) :-S

    1. Tereza T   01.11.2010 | 12:40 | reagovat |

      Dobrý den, recept je stejný jako ve staré verzi, množství je uvedeno pouze u masa.

      1. recepty73   01.11.2010 | 13:31 | reagovat |

        ...pak je tedy chyba na mém přijímači ;-) :-( ,omlouvám se(1hermelín,1polopárek,3lžíce hořčice,4menší okurky)
        ...ale do bezmasých bych to nedal :-!...

  4. ladislava staffenová   30.03.2010 | 14:19 | reagovat |

    Tohle děláme, dávám pikantní hermelín - s pepřem nebo chili papričkama

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web