Masová směs s červeným zelím a paprikou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
45 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřové maso
    • 200
      g červené zelí
    • 1
      sklenice naložené papriky malá
    • sůl
    • 2
      ks cibule
    • olej
    • chilli

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánev dáme rozehřát olej, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájené maso, osolíme, dáme chilli a necháme dusit. Pokud by se to připalovalo, podlijeme trochou vody. Asi po 15 minutách, ale záleží na mase, přidáme na nudličky nakrájené zelí a zase dusíme. Na závěr nalijeme do směsi celou skleničku i s nálevem papriky. Dochutíme jak kdo má rád a podáváme. Kdo chce může přidat zakysanou smetanu, ale není nutné.
2
Podáváme s rýží nebo různě upravenými brambory.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Karin
    Karin |

    16. 10. 2010 10:53

    tenhle recept je moc dobrej,ale nepodoručuju nakládané červené zelí kupované,ale klasickou hlávku červeného zelí...