Autor:

Masová směs s chřestem

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Mleté maso - hovězí 150 g
Mleté maso - vepřové
libove
150 g
Mladý zelený chřest 300 g
Mortadela
cca
50 g
Cibule 1 ks
Bílé víno 100 ml
Mléko
cca
200 ml
Mascarpone
3-4 lzice
3 lžíce
Česnek  
Olivový olej  
Masová směs s chřestem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Mleté, Vepřové

Chřestu odkrojíme dřevnaté konce, opláchneme a nakrájíme na kousky. V pánvi rozehřejeme cca 2 lžíce oleje a osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku a oloupaný česnek vcelku. Přidáme maso a za neustálého míchání pár minut smažíme, zalijeme vínem a necháme odpařit. Přidáme chřest, osolíme a přilijeme část vlažného mléka. Necháme dusit, případně přilijeme opět mléko. Když je chřest měkký a téměř všechna tekutina je vydušená, odstavíme z ohně a přimícháme na velice drobné kousky nakrájenou mortadellu a mascarpone. Promícháme dokud se mascarpone nerozpustí. Podáváme s rýží či těstovinami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Masová směs s chřestem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web